- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
konrada
tag
válasz
hdtomi #20510 üzenetére
Az én MI8-asom az évek során azért előforduló többszöri leesés után egy (főleg azok hoz képest)viszonylag kis magaságból pottyanás után a képernyője megadta magát. (Pedig jól elvoltam vele.)
Így a választásom 14T lett, mert úgy megszoktam a MIUI-t (ami közben HyperOS) lett, hogy minden más idegesít, mert máshogy van.
Ez olyan kompromisszumos telefon, mely hardverben lazán tudja az 1 évnél öregebb csúcstelefonok specifikációit - IP68, 134 Antutu-s fotó (A MI8 89 volt, szóval tényleg látványosan jobb), 5G, 1,3 milliós Benchmark, 12 gb memória, 67W töltés, erősebb OLED, stb...), szoftverben viszont a csúcsot kapja meg, nem a középkategóriáét.
Az ujjlenyomat-olvasó tényleg rosszabb, mert valóban jobb volt a hátsó azért ,mert úgy egykezes, és a kijelzős érzékenysége sem olyan jó, szóval egy alapos kézmosás után sok nyomkodás után kóddal kell belépni.
Akkumulátorát nem érzem jobbnak, mint amilyen a MI8-asé volt jobb korában (igaz, több nagyfogyasztót kell kiszolgálnia: 8x gyorsabb procit, 5G-t.)
...viszont: mivel nem csúcs, van benne infra, ami nagy +pont.
Az ára: kb ugyanannyi, mint a MI8 volt anno, és az már az akkori csúcskészülékek között is olcsó volt, szóval valóban, az akkoriban tényleg kiemelkedő volt, de ennyiért a 14T is nagyon jó vétel, mert nem látom azt a pluszt a 14-esben, se a Samsung 24+-ban (de a 25+-ban sem), ami miatt megérnének azok dupla-tripla annyit.
(Ha csak nincs valaki nagyon rákattanva a fotózásra, mert valahol azért meg kellett húzniuk a határt a Xiaomi-nál, hogy a drágábbat is megvegyék. ...és nem fikázom a 14T fotóképességét, mert egyébként átlag userként nagyon jónak látom annak a képeit is, és AI játékkal abból lehet is sok érdekeset kihozni.
-
Smiro
senior tag
válasz
hdtomi #20510 üzenetére
Emiatt is írtam pár sort a 14-ről, mert nyilván ez tűnik ésszerűnek jelenleg. Ha ez lenne az első Xiaomim minden oké lenne, de mivel volt ugye egy igen jól eltalált, és még meg is van, tudom párhuzamosan használni, van összehasonlítási alap. És sajnos nagy áttörés nincs, hanem több apró dolog, ami szerintem sokkal jobb volt az elődben. Az ujjnyomatos feloldás zavar leginkább. Az üzemidő beállt, 80% töltöttség mellett is kijön 1,5 -2 nap nálam, fullon meg a 2 simán. Cserében jobban kell vigyázni rá, mert csak 300 az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest