- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Na, kipróbáltam az NFC-s fizetést a MI8-cal, remélem elfér még ilyen poszt. Raiffeisen-es vagyok, így közvetlenül nem tudok fizetni, csak Simple-n keresztül. Gyorsan megvolt a bankkártya digitalizálás (az is részben NFC-vel amúgy: odaérintettem a bankkártyámat a telefonom hátuljához, és a néven kívül beolvasta az adatait). Majd simple kártya igénylés is pillanatok alatt kész. Feltöltöttem a simple kártyát (az előzőleg digitalizált bankkártyáról, így ez kártyás vásárlás, tehát az egyenleg azonnal használható). Így jöhetett a próba (NFC kapcsoló értelemszerűen ON állapotban):
Fizetés ebédnél éttermi kasszánál: odatartom, megvárom, még csipog, utána elveszem. A hölgy szól, nem jó, tegyem vissza. Megint várok csipogásig, és kéri, hogy még egy kicsit tartsam ott. Szólt, hogy most jó, elvehetem. Nézem a kijelzőt, zöld pipa, hogy OK, plusz egy szöveg, hogy NFC chip nincs bekapcsolva, akarom-e bekapcsolniVisszakérdeztem, de sikeres volt a vásárlás, és később ellenőriztem a vásárlás történetben, nem is vonta le 2x.
Következő, még aznap: Pennyben vásároltam kerek 1000Ft-ért. Odatartom (csipogást megvárva, rutinosként még nem veszem el, mire rámszólnak, hogy már jó, el lehet venni...), ezúttal nem volt hibaüzenet, rendben ment.
Mindkét esetben a bankkártyás vásárlásokhoz képest hosszabb ideig kell ott tartani, miközben már kezdődik az aggodalom, hogy na most ez vajon besül-e, de eddig 2/2 nagyjából OK...
Viszont van igaza annak, aki azt mondja, hogy kicsit bénázni kell vele. Remélem, csak kezdetben.
(ja, simple alkalmazásban sehol nem találom az aktuális egyenleget, csak a vásárlás történetet...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest