Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azóta már cáfolták, kamuképek.
@<Adamsky>: Ha Neked van egy céged, akkor profitot szeretnél, vagy 1-3 terméket eladni úgy, hogy tudod a piacon képes vagy többet is eladni....
Ennyi.
-
Icetee
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Az emberek többsége azért vesz valamit mert új. Ha már év eleji a telefont, akkor az már biztos elavult
De ha most jelent meg, akkor már eladható, hogy a legújabb Xiaomi 
Attól függetlenül, hogy lehet ugyan olyan mint a másik, de ez új.Mint az Iphone XS meg a társai. Az sem jobb sokkal az X-nál, de /ahogy a vicces videóban szerepel/ ez egy új iPhone kamerával!

-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
üzenetére
... majd - elvileg - okt. 25-én. Bővebben ...
Szerintem előbb-utóbb meg fogja ütni a Xiaomi a bokáját ezzel a fél éves termékciklussal, mert ez valaminek a rovására fog menni...
Én még emlékszem arra a Xiaomi-ra aminek 1db terméke volt, és nem ilyen idegbeteg módon ment a "fejlesztés" (mind hw. mind szoftver (!) téren). Na, mind1, az se fog már visszajönni....
Persze lehet nem is kellene, de ez ami most van már nagyon a "ló másik oldala". Tök elég lenne 1-3 model, és 1-1,5 éves (ne adj' Isten 2) ciklus. -
törölt tag
Hova lett a Mi Mix3? Nem tegnap kellett volna bemutatni?

-
mm89
őstag
Ha megegyező méretben, de modern külsővel, káva nélkül (akár notchcsal) kiadnák, persze b20-szal és miui val, akkor szerintem meg is lenne a Honor 8 utódja. (najó, nagyobb akku meg jobb kamera is jöhet bele)
Álmok...
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ez akkor lenne igazán izgalmas, ha a csak a képátló nőne, a készülék nem."
Erre gyk. nulla az esély. A telefonok csak nőnek ... nőnek ...
-
johnny500
aktív tag
Ne is mond anno úgy örültem volna ha pl. Snapi 800-al 1-2 évvel a megjelenése után vehettem volna egy közép kategóriás telot újjonan. Biztos üzlet politika meg kell a fejlesztés de sosem értettem miért nem így csinálják. Én laikusként persze azt mondom ha most egy 2-3 éves csucs telot adnának az akkori lapkával meg kamera zenzorral de közép kategóriás arban....vinnék mint a cukrot.
-
pengwin
addikt
A1-em van, az a sorozat pedig középkategóriás.
Az A3 az A2 utóda lesz valamilyen 600-700-as Snapdragonnal 200-300$ között, nem pedig a Mi 8 AO verziója.
Valahogy meg kell különböztetniük, ha lesz AO-s zászlóshajójuk vagy felsőkategóriás készülékük.
Ráadásul a hírben egy "olcsósított" újrakiadásról van szó, és annak a megkülönböztetésére pont jó lenne az "A" a szám után, elvégre az A-s készülékek mindig olcsósított verziók. -
pusszycat
nagyúr
Feltűnt valakinek az alcímben a feltánt?
-
Nimda
addikt
Várós bizony, ha a mérete nem növekszik és nem lesz noccs.
-
batai15
félisten
Hurrá de minek.
-
peestee83
aktív tag
-
pengwin
addikt
válasz
Victoryus94
üzenetére
Azok itt tárgytalanok, mert teljesen más kategória.
Bár gyanítom ha lenne Android One verzió az mondjuk Mi 8A néven jönne.
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik az irány, hogy már nem az első gyártó nyúl vissza a tavalyi csúcslapkához és úgy ad ki elfogadható, illetve feltehetően elfogadható árú készüléket.
-
Icetee
aktív tag
Én már több mint 1 éve használom a Mi 6-ot két simmel.
A B20-at leszámítva tökéletese elégedett vagyok mindennel!
A Mi 8 annyira nem nyűgözött le, talán majd ez?!
Kíváncsian várom...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha most jelent meg, akkor már eladható, hogy a legújabb Xiaomi