Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colinka
tag
válasz
hallerlaller #724 üzenetére
Hát, nekem is ez volt az első. Én úgy voltam vele hogy egyszer élünk, ha valamit elcseszek akkor se képvisel már hatalmas értéket...szétszedés elött természetesen mindent lementettem róla.. kitudja alapon, lehet soha többé nem indul el.
Én a cuccokat a www.skyphone.hu-ról rendeltem hozzá, (nem hallottam még róluk előtte) itt voltak a legolcsóbbak az alkatrészek hozzá. Szerettem volna mindenből gyárit rendelni, kicsit tartottam tőle azért mert rokonságba jártak már úgy hogy "gyári"-ként utángyártott hulladékot adtak el nekik más telefon alkatrészes oldalak.
Semmi komoly felszerelésem nem volt hozzá, úgy voltam vele ha eltörőm a hátlapot akkor rendelek hozzá azt is (3500 Ft kb), hajszáritóval megmelegítettem a hátulját, van egy nagyon jó minőségű Ifixit készletem, és a benne lévő késsel körbe vágtam. ( oldalain nagyon óvatosan, ott mennek az antenna kábelek)
Szétszedése nem bonyolult, de egy csomó videó van róla Yt-n, és is azokat néztem.
Kitakarítottam, illetve újra pásztáztam(nem volt még egyébként megkeményedve)
Összerakás annál inkább kalandos, nagyon figyelni kell hogy minden visszamenjen a helyére, vagy 3-szor újra szétszedtem mire jól állt minden.Jó tanács aki ilyet szeretne, az utolsó lépés legyen az akku beragasztása. Mint írtam 3x kellett volna kiszedni újra..
Összepakoltam és 1 nap teszt után ragasztottam be az akkut, illetve akkor kapta meg az új ragasztót a hátlap is.
Ez lett a végeredmény, nálam 1 napot kibír azóta (állandó internet megosztás, 2 sim, stb), előtte volt hogy 3x töltöttem egy nap. 15.500 Ft fájt a mutatvány, de igy lett szinte egy új telefonom..
Ja és ami hatalmas pozitívum hogy lehet kapni gyári alkatrészeket nagyon jó áron a Xiaomihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest