- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
válasz
gonorrea #4761 üzenetére
az a rossz, hogy senkinek nincs még sok tapasztalata gps téren. én még mindig azon vagyok, hogy ami nekünk van, az még közel sem a jó gps fogalma, csak az elfogadhatóé. hevizms (bocs az u-ért
) én is tudnék hasonló képet megosztani mint amit te belinkeltél, vagy amit te gonorrea. ezzel nincs is baj. a baj ott kezdődik amikor (konkrétan megesett velem) megyek a südenstraßen kelet felé és telo azt hiszi nyugatnak megyek, vagy lefordulok a hirschstraße-n és azt mutatja a telo hogy a vincentiusra kanyarodok. ezek a bosszantóak.
-HajTömeg- írta:
Nekem is elég nehezen lövi be,hogy hol vagyok. Kezdetben kilométerekkel arrébb helyez. Aztán ha megtalál,akkor onnantól kezdve már stimmel a dolog.
lehetséges nálam is ez van, hosszú úton még nem voltam vele, csak 2x 20-30 percet szaladgáltunk a városban. haver telója rendben volt, a gps-e ugyanazt mutatta. a hongmi meg állandóan késésben volt. nem nagy ez a késés, tényleg csak 10-20 méter talán vagy vegyük 2-4 mp-nek. de ez bőven elég lehet egy rossz leforduláshoz ha nem nézel a telódra hogy is áll a helyzet.
más lehet nettel nézve, úgy még nem próbáltam úton. gyorsabban talál jelet (alapból gps bekapcsolás után van hogy 2 percet kell várnom a jelre most nem rég lementem emiatt, épp 1 perc volt hogy kapcsolódjon) de arra nem tudok mit mondani hogy muzsikál útközben. lehet jobb lesz, majd ez is ki lesz próbálva.
egyébként az hihető hogy jobb mint más mtk-s procis telefon. ez az első kínai telóm, és eddig nagyon tetszik a gps-től független. remélem erre is lesz majd egyszer valami okosság.
más: témaletöltés hibával kapcsolatban, akinek van, az valószínű később ezen a linken tájékozódhat. nálam se megy most a témák letöltése, de ezen kívül mást még nem találtam ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Meggyi001: Kuponok....
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest