Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
wocsok17 #4247 üzenetére
Ha tettél fel CWM recovery-t Uncle alól, akkor az a célravezető,hogy visszateszed a stock (gyári recovery-t) majd ha az már megy, akkor az alól teszed fel a TWRP recovery-t... de majd az okosok kijavítanak ha tévedek a levezetésben.... ;-)
Kedves Laza... a neved végén is ott a ... és ki baszogat érte?
Én regeltem az oldalra (mert hogy el tudjam olvasni a fórumot ahhoz is kell, nem csak az íráshoz ahogy más normális helyeken), de gondolom nem mindenki szeretne ezért leírtam azt hiszem elég érthetően, hogy mit hogy kell csinálni, hogy nálam hogy működött a dolog.
Ha már egy embernek sikerült akkor megérte.. és megérte (Zolda)Ui: kihagytam a sok ...-ot hogy ne bántsa a szemedet
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgatós találkozó
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest