- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #3731 üzenetére
Van hozzá gyári is, az árán is látszik. Ebayen nézegettem (nem most), biztosan van az most is.
Hongmi Back cover, hongmi battery cover, valahogy így próbálj rákeresni
-
Laza...
addikt
Az a baj ezeknél a telóknál, hogy bazi nagy kijelző, Nagy felület (akármivel is van merevítve belülről) és rohadtul nem bírják az esést, csak szerencse dolga hogy megúszod/nem úszod. Bezzeg a régi butatelók...széthullottak darabokra, összepattintgattad és ment tovább
-
Laza...
addikt
Ez egy baromi nehéz kérdés, még úgy is, hogy ezen kívül is vannak itt telók. GPS-ben a legjobb a hongmi, de nem nagyon marad el a ThL sem. Kamerában a legjobb a ThL 100s, videóban legmagasabban jobb mindegyiktől. Kijelzőben én nem látok igazán különbséget a full HD és a sima között. (lehet rossz a szemem
)
Akksiban a ThL a legjobb, (akár 6 óra kijelző idő, 5 bármikor megvan) a Hongmi egy arany középút, (nálam 3,5-4,5 óra kijelzőidő) az iNEW köztudomásúan elég gyengus. (hihetetlen milyen pici, vékony akksija van). Nekem a MIUI nagyon bejön, a másik kettő szinte stock Android, minimális módosításokkal.
Összességében a Hongmi a nyerő, ha telik rá, akkor a ThL. Az inew lenne a legtutibb, de az akksija miatt nekem nem OK. Sokat utzok, és nem mindig van lehetőségem tölteni, power bankot én meg nem cipelek.
Pont azért tettem be ezt a 3 telót, mert véleményem szerint a most kaphatóak közül ezek a legjobb 2 simesek..
-
Laza...
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #2886 üzenetére
Én nem is kételkedtem, de a vásárló így meg van nyugtatva, mindenki boldog
-
Laza...
addikt
válasz
batai15 #2754 üzenetére
Itt kell regizni és ez lesz a személyes oldalad, ide ment mindent (ha beállítod a szinkronizálást).
Vannak ingyenes témák is (elég lesz
)
-
Laza...
addikt
válasz
Laza... #2736 üzenetére
Előzőt már nem tudtam szerkeszteni.
Itt vannak a tesztképek/videók, érdemes őket letölteni, mert a dropbox a flashplayerével a videót kifejezetten elcseszi
-
Laza...
addikt
Az Mi3 még úton, de eladásra is vettem egy ThL T100s-t, most van összehasonlítási alapom. Általános használatban kicsit persze szebb a ThL, (full HD), a videója baromi jó, de a GPS-e közel nincs olyan mint a Hongmié
, a wifije is gyengébb. Összességében a Hongmi a best buy nálam eddig. Kis szerencsével holnap meg lesz az Mi3 is, egyszerre leshetem a 3 telefont akkor
-
Laza...
addikt
Az android is egy linux. A Linux memókezelése tök más mint a winfos. A szerveremben a 32GB-ból közel 32GB foglalt. Majd ha kell a hely, kilövi ami nem kell neki. Azaz alapból ott van minden a memóriában, mert onnan a leggyorsabb előszedni bármit. Mellesleg meg azért van benne memória hogy használja, nem azért hogy nézegessétek hogy mi foglalja
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2601 üzenetére
Én nem ajánlom, feltettem de csak elcseszte az egészet. A romot újra kellett tennem hogy működjön újból ami a miuiban bennevan alapból. Hiába uninstall
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #2469 üzenetére
Ezt már nézegettem én is, tetszett is, de végül nem ezt rendeltem.
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #2289 üzenetére
Az a rom nem erre a telóra való, az is csoda hogy működik. A visszaállításhoz hülye vagyok, abban nem tudok segíteni
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2233 üzenetére
Miféle cseredarab?
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2196 üzenetére
Mivel nálam is úgy jelenik meg a dátum mint nálad, másnál meg nem, kérdezném hogy Neked fel van téve a MiTools? (nekem igen). Csak hogy mi kavarhat be esetleg...
Más: Ebben vajon müxik még a GPS?
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2196 üzenetére
Most megnéztem (mint a priviben is írtam, nem használom, ill. nem ezt) nekem is olyan - V5 stable rom
-
Laza...
addikt
Az itteni alapján (én az első verzió szerint csináltam, 10 perc alatt megvan)
Elsőre ment, semmi gebasz (mondom, életem első okos telója). És a sok hülyeség 95%-a eltűnt. Van még pár, de azt már megszoktam.
Ilyen pl. hogy az értesítő ledek nem müxenek egy reboot után (megoldás, kikapcs-bekapcs a ledeket és OK). Meg ami még nem jut eszembe, de van pár.
De pl. imádom hogy szinkronizál egy szerverre, és ha újrahúznám a telóm mindent visszakapok mindenféle bűvésztrükk nélkül (képek, tel. számok, sms, jegyzetek, stb)
-
Laza...
addikt
Bakker, hogy ennyire nagyon hülye legyek
Köszi srácok, ott van
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2146 üzenetére
Komolyan mondom, én nem találom. Névjegyekben nekem csak új névjegy hozzáadása van, semmi más. V5 rom
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2141 üzenetére
Nekem ilyen nincs (stable rom)
-
Laza...
addikt
Tegnapi napom, ez volt eddig a leghúzósabb
bocs, hogy kell linkelni a képet hogy kisebb legyen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest