Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    válasz scream24 #2898 üzenetére

    Na, 'lekopogom' úgy néz ki, sikerült megértetnem a gyökér kínaiakkal (gshopper - első és utolsó vásárlásom volt itt), hogy nem most jöttem le a falvédőről, és hosszas (2 nap) huzavona után, elvileg visszaküldhetem a telefont és visszaadják a vételárat és a visszaszállítás költségét is. (csak ez utóbbi 37 usd lesz kb...)
    Próbálkoztak távjavítással, lengyelországba akarták velem küldetni a telefont, meg hogy visszaadják a vételárát... de hajthatatlan voltam és felfogták talán, hogy a szerződés szerint nem kell javítgatott, buherált telefon (ezzel már 15 éve egyszer befürödtem, mikor egy vatta új telefont visszaküldtem javításra, majd egy ütött-kopott, karcos... telefont kaptam visza), hanem kérem a teljes pénzem (vételár + visszaküldés költsége)...

    Lényeg a lényeg: a mobilife- nál látok sima Xiaomi 12-őt. 130E ft. Igazából tetszik a vezeték nélküli töltés, meg az egyéb erősségei, és főleg, hogy ez is "kicsi", akkora mint a mi9se-m. és vettem már ugye tokot, fóliát a 12x-hez, ami ehhez is jó lesz.

    Szóval ezt megvenném, DE lesz még itt köröm...

    Esetleg tudtok jobb ajánlatot rá? szín nem érdekel, a legkisebb 8/128-as tökéletesen elég.

    Fontos: cégre venném, amivel elvileg bukom azonnal a 3 napos visszaküldést. tehát csak olyan helyen veszem meg, ahol kibontjuk, bekapcsoljuk és ha elindul, kifizetem, lehet kiállítani a szlát. ha nem, akkor köszönöm...

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés