- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
2100 - 2001
3308 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-03 18:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edit!
csendes tag
-
baitsee23
őstag
Használ még valaki MiHome-ot a telóval? Másnak küld értesítéseket az app? Pl. hogy a porszívó befejezte a melót?
-
tookie
tag
-
TomPack
őstag
Eleve használni sem egégszéges, mert a normál használat mellett is degradálódik az akksi!
De én nem babusgatni van, hanem pénzt keresni akkor is amikor töltődik!
Amikor felmelegszik, akkor visszaveszi a fényerőt, a képrissítés is 60Hz-re. A zseblámpát sem lehet bekapcsolni rajta, és fényképezni sem lehet amíg vissza nem hűl. Olyankor ezt ki is írja a telefon.
És mivel -azaz csak gondolom- az órajelet is visszaveszi így minden app veszít valamennyit a fluidságából. -
tookie
tag
-
baitsee23
őstag
-
bajnokpityu
félisten
-
tookie
tag
-
TomPack
őstag
Nem írtam olyat, hogy csodálkozom rajta!
Azt írtam, hogy az S23 érzetre forróbb tud lenni ugyanazzal a felhasználással, de az nem akadozik a melegtől. Lehet ennek az oka a Xiaomi erősebb védelme, vagy a Samu nagyobb hőleadó felülete. Nem tudom.
A háttérben futó nagy erőforrásigényű app önmagában még töltés nélkül is melegíti a telefont.
Ja azt nem említettem, hogy olyankor egyébként az autóban töltöm lassútöltővel. -
tookie
tag
-
tookie
tag
-
persil
nagyúr
-
TomPack
őstag
Nekem sajnos két telefonnal kell nyomulnom a munkám miatt. A Xiaomi 12 mellett egy S23-at használok (8gen2 Galaxy Edition, 256Gb UFS 4.0), ami most hírhedten jól sikerült a Samsungnak, nincs olyan teszt ahol ne említenék meg hogy mennyire fluid lett a rendszere.
Valóban az, viszont én mégis jobban szeretem a Xiaomi 12 rendszeranimációit, valahogy olyan nyugodtabb, -azt hiszem ez az alap rendszerbeállítás mert be lehet rajta ezt is állítani, és így nem olyan pattogós mint a Samsung. A Samsung néha nálam megdöccen feloldás után, mintha valami mélyalvásból szédült volna elő, a Xiaomi nem szokott ilyet.
Szóval minden szép és jó amíg meg nem melegszik, akkor azért már nálam bedöccen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Töltés, +hotspot, +1db Heavy app a háttérben, elől pedig böngészés, face, tik-tok stb appokból ide-oda ugrálva.
Ugyanezzel a terheléssel a 8gen2 is melgszik, szerintem kb ugyanannyira, -legalábbis az S23 készülékháza hasonlóan melegnek tűnik nekem, de ez nyilván nem hiteles mérés-, viszont nem érzem hogy visszevenné a teljesítményt, és nem veszi vissza a képfrissítést és a fényerőt sem mit a Xiaomi.
Lehet csak a nagyobb hűtése miatt melegebb a készülékház, de igazándiból a fluidsága közül ha nem melegszik fel, akkor a Xiaomit választanám, mert jobban szeretem!
Szóval ha ez szempont nálad, akkor nem lősz mellé vele! -
scream24
senior tag
-
persil
nagyúr
-
scream24
senior tag
Írhat ide bármit az ember, hiszen mindenkinek mást jelent az ezrednásodperc.
Illetve ami ma jól van optimalizálva, az holnap már messze nem biztos, hogy jó lesz. Elég egy apró frissítés. Nekem eddig csak pozitív élményem van a keszülékkel. Relatíve kompakt méret, meglepően jó üzemidő, teljesítmeny. Az ára is elég baráti már. Itt egy random videó. Napi használatból, újraindítva kb egy hete volt. A videó azért darabos, egy kicsit, mert le van fagyva a kezem, mint a disznó. 😆 link -
persil
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, ami sosem derul ki a tesztekbol, meg videokbol, mert minden jelentektelen baromsagra 10 oldalt szentelnek, az egyetlen es legfontosabb dolog viszont le van tudva mindig 1-2 mondattal.
Mindennapos hasznalatban - appot inditok, bezarok, gorgetek, lapozok a fokepernyok kozott, ertesitesi fuggony lehuzasa, app valtas, stb. - milyen a teljesitmeny, mennyire "doccenesmentes"?
Valamint ehhez kepest a 12T a dimensity-vel mennyire van elmaradva, ha egyaltalan el van?(Nem erdekel, ha az asphalt 153 tokeletesen fut betonstabil 60 fps-sel, ha kozben a home-on lapozva be-beakad egy ezredmasodpercre is a rendszer, akkor az az en olvasatomban szar optimalizalas.)
-
scream24
senior tag
-
Toxic
tag
köszi mindenkinek a segitséget,megvárom a 168órát,oszt adok a szájára

-
Zsoleszhun
addikt
-
tookie
tag
Vissza lehet zárni a bootloadert.
-
scream24
senior tag
A Xiaomi 12 pro nem 150mpx. Három egységet tartalmaz. Azok mindegyike 50mpx. A fő kamera Sony , a másik kettő Samu. Ne teszteket olvass, hanem teszt képeket nézegess. De a fő kamera Sony 50mpx, sokkal jobb képeket készít, mint a Samsung 108 mpx-es egysége. A pixelek marketing fogás, az erzékelő mérete a mérvadóbb.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tookie
tag
-
Toxic
tag
-
TomPack
őstag
-
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Jelenleg egy xiaomi mi note 10 telefonom van,108 mpx kamera,elgondolkoztam,hogy lecsérelem egy xiaomi mi 12 prora,megéri váltani? Én igazából fényképezésre és internetezésre használom,szóval az mindegy,hogy a mi note 10 gyengébb inkább az érdekel,hogy milyen minőségű képeket csinál? A szelfi kamera mind a kettőbe 32 mpx, csak a 12 pro az 150 mpx,de teszteket olvastam róla és ott annyira nem volt meggyőző amit írtak a kameráról,van ott olyan aki használ 12 prot? Mi róla a véleménye? -
tookie
tag
-
Alonso69
senior tag
Szia.
Neked 12x telód van,itt lehet régebbi Rom is a cserénél,de csak Tajvani van, amiben van Miui tárcsázó.
Innen töltsd le [link]
Másnak se sikerült elsőre [kép] a 13.0.2.0 verziót probáld ,de lehet a legújabb is fog menni elsőre (nem tudom kipróbálni) később már magától fel ajánlja a frissítést,,,csak Tajvani régió van a rendszerben.
Remélem tudtam segíteni,majd irj, hogyan alakult. -
Toxic
tag
-
Alonso69
senior tag
Nem egyszerű leírni, már kétszer megpróbáltam
jobb a videó. (letölt,átnevez,másol, csere)ezek a szavak kb.háromszor ismétlődnek,a végén már bele zavarodtam.
Lényeg nem lehet újabb az a Rom ami a telón van ,mint az Indonéz vagy a Tajvani Rom ,amit szeretnénk telepíteni.
Másik dolog,a fejlesztői beállításokban be kell kapcsolni az osztott képernyő lehetőséget, azért hogy, rögtön meg tudjuk adni az útvonalat a Rom cserénél. -
Toth_Jani
őstag
-
TomPack
őstag
Gyári romra hogyan lehet visszamenni?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Alonso69
senior tag
-
Alonso69
senior tag
Leirnám,de nem tudom ki próbálni ,mert nyitva a BL.
Egy próbát megér ,ha valakinek még nincs frissítve a Rom ,régebbi a kiadás és a dátum ,mint az ,amit telepíteni szeretne.
Ezen a videón ,szintén erről van szó,de már másképpen csinálja a csaj. [link]
A mi telónkon lehet ,ha a fentiek megfelelnek,több felhasználó is igy csinálta a 4PDA -an. -
SPeti1984
senior tag
-
Toxic
tag
-
Alonso69
senior tag
-
Toxic
tag
nah akkor tengerre magyar

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Toxic
tag
-
baitsee23
őstag
-
Joke21
aktív tag
-
baitsee23
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Alonso69
senior tag
Üdv.
Van megoldás, Indonéz vagy Tajvani Rom kell rá ,PC sem kell hozzá.
Ezt , akkor lehet telepíteni,ha a telón lévő Rom régebbi mint a telepíteni kívánt Indonéz Rom .
Legújabb Indonéz [kép] ettől régebbi pl.EEA Rom [kép] .Át kell nevezni és cserélni a fájlkezelőben,így egyszerűnek tűnik,de megoldható,írj privátban és segítek. -
Toxic
tag
üdv guruk !
van valami megoldás,bl nyitás,twrp recovery nélkül arra,hogy ezt a gyári gané google tárcsázót,névjegyzéket lecseréljem ?
köszönöm
-
Toth_Jani
őstag
-
baitsee23
őstag
-
TomPack
őstag
Mondjuk én xiaomi.eu -rommal használom.
A gyárit hogyan lehet visszarakni? -
Zsoleszhun
addikt
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem meg a telefont, míg telepítettem a programokat éreztem, hogy melegebb, de úgy voltam vele, hogy ez még belefér. Én tokkal használom. Ma vettem hozzá egy vezeték nélküli töltőt, na itt már előjött olyan probléma, hogy annyira felforrósodott, hogy kikapcsolt több mindent is. Ezt azért már problémás. Játékra úgy sem használom, szóval az, hogy ott melegszik, az nem érdekel, de hogy töltés közben ennyire, az igen (Egyébként vezetékes töltésen nem melegedett ennyire fel).
Az eu-s rommal is ennyire melegszik?
-
SPeti1984
senior tag
-
TomPack
őstag
-
SPeti1984
senior tag
Köszönöm. Még megy bennem a vívódás ez illetve a Motorola edge 30 Fusion között Emagról. Sajnos sok user ír a fórumokban a melegedésről és az picit elbizonytalanít még mindig.
-
scream24
senior tag
-
TomPack
őstag
Akkor ezek szerint csak én szívok a melegedéssel?
Nálam már nemegyszer felforrt, pedig most direkt tok nélkül használom. Régen volt már ilyen melegedős telefonom, pedig elég sűrűn cserélgetem őket. Talán az iPhone 6S volt ilyen?!
Pl elég neki annyi hogy visszavegye a fényerőt és a képfrissítést 60Hz-re, ha nekiállok a Play Áruházból pár appot feltelepíteni. (bank, MVM villany-Gáz, Revolut, google cuccok, okosóra, stb, csak napi túléléshez szükséges dolgokat, és közben mondjuk egyikből a másikba lépdelek jelszavakat másolok ki-be, stb. 10-15 perc után már tojást lehetne sütni rajta.
A múltkor pl csak telefonáltam rajta, és beszéd közben fényképeztem párat, majd be akartam kapcsolni a lámpát rajta, de addigra úgy felmelegedett hogy nem engedte bekapcsolnit, kírta hogy a telefonnak vissza kell hűlnie ha használni akarom a zseblámpát.
-
bajnokpityu
félisten
-
scream24
senior tag
-
SPeti1984
senior tag
Ebben a két boltban néztem. Gondolom az mstore az ajánlottabb a gyári gari miatt igaz?
Xiaomi 12 8/256 166.00 Aqua
vagy 195.000 mstore.hu -
scream24
senior tag
Szia. Én pár hete vettem egy ilyen készüléket. Kettő kártyával használom. Az egyik céges, így elég sokat telefonálok. Ez előtt egy Xiaomi 11 lite 5g ne telefonom volt. Ott időnként jelentkezett a közelség érzékelő probléma. Itt még egyszer sem volt semmi gond. Ugyan nem játszom, viszont elég sok videót, fényképet szerkesztek, melegedést nem tapasztaltam. Tegnap előtt jöttem meg Máltáról, végig ezzel navigáltam. Igaz, hogy jellemzően nem a napon volt a telefon, de nem volt különösen meleg. És ami fontos , elég sokat fotóztam, videóztam is, estig így is bírta szuflával. Talán egyszer kellett rátöltenem estefelé. Ennyi pénzért szerintem jó vétel most.
-
TomPack
őstag
-
baitsee23
őstag
-
SPeti1984
senior tag
Annyit még szeretnék megkérdezni, ha nem játékra veszem a telefont, akkor a melegedés mennyire jelentkezik normál használat közben? Gondolom navigálásnál igen, mert még a nap is oda süt, de azt csak tudja kezelni azért akkor, mivel akkor úgyse nyomkordja közben az ember. Illetve neten azt olvastam, hogy a xiaomi frissítéssel állítólag megoldja a közelségrézékelő gondot, ez igaz vagy csak mondhatni ígérgetés.
-
SPeti1984
senior tag
Köszönöm a segítséget.
-
TomPack
őstag
-
baitsee23
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
SPeti1984
senior tag
A szürke és a kék szín között vaccilálok. Élőben melyik a jobb választás? Videók alapján mintha a szürkén látszódna az ujjlenyomat meg ránézésre az olyan műanyagosnak tűnt. Élőben sajnos nem láttam.
-
Toth_Jani
őstag
-
TomPack
őstag
Nekem is volt Poco F3-am, pont ez volt a bajom vele... Leraktam, elnyomkodtam a fülemmel, arcommal. Akkor váltam meg tőle, amikor egy privátnak szánt beszélgetést véletlenül kihangosítottam a fülemmel.
Utána emiatt sokáig tudatosan kerültem a virtuális közelségérzékelőt, és inkább átnyargaltam Samsungra.
Valahol azt olvastam hogy ebben már fizikai közelségszenzor van, így megmertem venni.
Más tesztek szerint pedig még mindig virtuális.
Bármelyik is az igazság, még egyszer sem szivatott meg, pedig rengeteget beszélek rajta. Sokszor napi 2-3 órát is, itthon-utcán, van hogy a vállammal tartva a fülemhez amikor teli a kezem és nem emlékszem hogy valaha is elnyomkorásztam volna közben!
Szóval ez ne tartson vissza! Az F3-tól biztosan jobban működik ez a része! -
tookie
tag
-
SPeti1984
senior tag
-
tookie
tag
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire jó választás manapság ez a Xiaomi 12-es (8gb/256gb)? Aqua-nál néztem 170-ért és hosszútávra szeretnék egy telefont vásárolni. Mennyire problémás a melegedés illetve az akksi merülése? Korábban volt egy Poco F3-am, amit a proximity butasága miatt eladtam, mert állandóan lenémította a telefont beszéd közben. Ennél már van dedikált szenzor vagy ugyan úgy szoftveresen próbálja megoldani a dolgokat, mert akkor inkább kihagynám.
Igazából nem játszok rajta, csak telefonálás és netezés, videó nézés.Köszönöm a segítő válaszokat előre is.
-
bajnokpityu
félisten
valahogy meg lehet nézni az életkorát egy használt telónak?
pl hány töltés volt, akku kapacitás, esetleg beszédidő? -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tookie
tag
-
TomPack
őstag
És Xiaomi.eu -rom meddig lesz rá?
Arról van valami infó? -
tookie
tag
Ez igaz, de már szinte mindenre kijött a frissítés, csak a 12-re nem.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tookie
tag
Az Én alapkérdésem az volt, hogy nincs frissítve már lassan 3 hónapja.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tookie
tag
Abból már van Xiaomi.eu rom, az van fent (már lassan 3 hónapos) . De ne keverd össze a gyári romot a custom rommal, ami a Xiaomi.eu rom.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Hm. 🤔
Olyat is találtam: V14.0.6.0.TLCCNXM vagy ezzel mi van?Mondjuk, a béta is teljesen jó szokott lenni.
Még romolgatós koromban évekig a heti bétát használtam, egy-kér alkalmon kívül nem volt azzal sem gond.Szerk.:
Ez pedig a stabil MIUI 14/droid 13 a Xiaomi.eu ROM-ból: [link] -
tookie
tag
A Xiaomi.eu rom alapja a China Stable, ami nincs még.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tookie
tag
-
baitsee23
őstag
A 14.0.23.5.15-ös betán másnál is összeomlik a Security app megnyitáskor?
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
-
baitsee23
őstag
-
TomPack
őstag
-
baitsee23
őstag
-
TomPack
őstag
-
baitsee23
őstag
-
csacsi67
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
3308 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- LEGO klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- Renault, Dacia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB,Új,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve ami ma jól van optimalizálva, az holnap már messze nem biztos, hogy jó lesz. Elég egy apró frissítés. Nekem eddig csak pozitív élményem van a keszülékkel. Relatíve kompakt méret, meglepően jó üzemidő, teljesítmeny. Az ára is elég baráti már. Itt egy random videó. Napi használatból, újraindítva kb egy hete volt. A videó azért darabos, egy kicsit, mert le van fagyva a kezem, mint a disznó. 😆

De még így is jóval frissebb mint a stable, tehát nem engedték el a kezét!