Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
20D + 18-55 IS alapobi, nameg fénymásolópapír. Nem jól megvilágított, utólag húzom fel a fényerőt és növelem a gammát, ez sajnos egyes képeken meg is látszik, de azért még így is jobb, mint ha szürkén hagynám a hátteret.
Nos igen, elfogultság. Meg kell mondanom, egyszerűen beleszerettem a fülesbe, de ennek nyilvánvaló okai vannak. Egyfelől döbbenetes részletességet és hangminőséget produkál, mindezt olyan természetességgel teszi, hogy lenyűgöző. A hangszínek a helyükön vannak, a közép- és magas tartományt igen dinamikusan szólaltatja meg, mélyből pedig annyit ad, amennyit kell. Értem ezt úgy, hogy akinek tényleg az számít, hogy fejbe verjen minden egyes mély elektromos zenénél, annak valószínűleg kevés lesz. De mindemellett mondom ezt úgy, hogy trance zenét is hallgatok rajta és meg kell mondjam, nem vall kudarcot az XR. A TD valóban jobb ilyen típusú zenékhez, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a kettő teljesen idegen a nem hozzáillő zenéket megszólaltatva. Mind a kettő remek füles, mind a kettőt használnám is szívem szerint, műfajonként váltva, de ez részemről felesleges kiadás, így mérlegeltem: több klasszikus, hangszeres zenét hallgatok, mint elektromosat, nem volt kérdéses a döntés.
De kanyarodjunk vissza a teszthez, illetve annak szubjektív mivoltához. Próbáltam a lehető legobjektívebben írni róla, így kerekedett ez az írás. Egyszerűen ezt a fülhallgatót tényleg ki kell próbálni és tényleg hallani kell, miről is írok, mert amíg ez nincs így, addig azt fogják hinni (hozzád hasonlóan és megjegyezném teljesen jogosan!), hogy szubjektív a kreált kép hangminőség terén. Pedig nem. Nem szokásom áradozni egy fülhallgatóról, talán ennél a tesztnél sem estem át a ló túloldalára (legalábbis őszintén remélem), megelőző cikkeimnél sem tettem, de ez a fülhallgató (hasonlóan a TD100 II/III pároshoz) letett valamit az asztalra, ezt pedig a szavak erejével kell közvetítenem a cikkek során azoknak, akik hezitálnak, érdeklődnek. Senki nem pénzel a cikkek megírásáért, abszolút non profit az egész, miért írnék olyat, ami nem igaz (bocsánat inkább úgy fogalmazok, miért ferdítenék).
A Te szavaiddal élve tehát "ennyire jo a cumo".
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Xears cég egyik legkiválóbb fülhallgatója, az XR120 II-es. Árak, teszt, összehasonlítás, vélemény.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest