Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher
    nagyúr

Neked nem megy a fogalmazás. A "mindenhol máshol" az jelenti, hogy nem ITT. Nem azt jelenti, hogy nem XboX360, hanem, hogy máshol. Mi a máshol? Mondjuk USA, UK, Szlovákia. Ezek máshol. Ha gondod van a magyarral, szólj, segítek.

Tehát fel kell világosítsalak, az Xbox360 multiért, mindenhol máshol is fizetni kell, nem csak itt. Tehát továbbra sem értem, hogy mi a bajod. Vagyis értem, hogy mi a bajod. Az, hogy a PS3 multiért nem kell. Akkor azért miért nem rinyálsz, hogy a Box-ban nincs Blu-ray olvasó? A Sony "ingyen" belerakta a gépéba, "mindenhol máshol", meg külön meg kell venni, ha szeretnél otthonra Blu-ray olvasót. Ez pontosan ugyan olyan dolog, amit tudtál akkor, amikor megvásároltad a konzolt. Ez megint ilyen tipikus mentalitás. "Monták, hogy fizetni kell, de akkor sem értettem, most sem, mégis megvettem." Mondta valaki, hogy Box-ot kell venni?

Leírom neked kicsit szájbarágósan:
    Ez egy szolgáltatás, ami nem jár a Box-hoz ingyen. Most - bizonyos régiókban - ingyen lehet használni mégis. Engedtesség már meg, hogy ennek bizonyos emberek - akik felfogták, hogy ez nem egy ingyenes szolgáltatás - örüljenek. Talán (ha már írni tudsz, feltételezem elmúltál 5 éves, így feltételezhető, hogy van annyi élettapasztalatod, hogy) találkoztál már olyan szolgáltatásokkal, melyek bizonyos dolgokhoz ingyen járnak, bizonyos dolgokhoz meg nem. Amennyiben neked nem szimpatikus, hogy nem jár ingyen, akkor olyan terméket választasz, amihez igen. Ennyire egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés