Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Na ezt a re:re:re:re:fikázást most befejezni, vagy moderátor jön rendet rakni. Elég legyen már. Mindenki arra veri otthon amire akarja, látszik hogy mindenki meg van elégedve a választásával, nincs értelme csesztetni egymást.
-
DeFranco
nagyúr
F310-en van, de próbáltam már X360 kontrollert. Van ott minőségérzet rendesen, legalább annyi, mint a Logitechnél, csak az a titka, hogy nem a MediaMarktban kiállított szétgyepált sz*rt kell fogdosni, amit K. Gáspár kiskorú iskola helyett már párszor szétrángatott, hanem egy "háztartási" pédányt.
Teljesen jó az, egyenrangú a kettő. Loginak kapcsolható az X-D input, meg az analóg kar - d-pad cserélhető, az X360 ergonomikusabb. Ennyi a különbség. Meg az F310-re két év a garancia, és korrekt a garis ügyintézés.
-
DeFranco
nagyúr
Az F710 az nem Rumblepad 2
Nagy a különbség.Az xinput azért jó, mert nem szívsz minden sz*r beállítással (általában ezért végzi a többi gamepad a fiókban, mert a francnak van kedve vesződni vele), hanem csak indítod a játékot és játszol. A gombokat sem kell soha kiosztani, megteszik helyetted a mérnökök, akik értenek az ergonómiához, és az adott beállításokat hónapokon keresztül tesztelik, hogy minden oda kerüljön, ahol magától értetődően fogod használni (ez a másik szívás, ha a directinputhoz nincs meg a kiosztás, már pedig egyre inkább nincs meg, mindenki az xinput felé hajlik a konzolos támogatás miatt, ez a másik, amiért a csoda speedlinkek, meg medionok megint csak a fiókba kerülnek). Persze ha nem tetszik, át is állíthatod általában, de rend szerint pont ott jó, ahol van, sokan sok pénzt fizettek azért, hogy jó helyen legyen. Nem vagy tőlük okosabb.
Játékélményben, felhasználói élményben vastag szakadék van a kettő között. Ezért most páran nekem fognak jönni, de ez van.
-
DeFranco
nagyúr
Fail. Nem tud xinputot. Jó szórakozást az xpadderrel.
@Turion: szerintem is jobb szolgáltatásban az F széria, a design és az ergonómia már más tészta, az egyén függő, de ez utóbbiban 1%-kal jobb a 360 szerintem. A directinput/xinput váltó nekem is jól jött már, és a d-pad / joy csere is.
@djpety: Semmi gond, elnézem, ha nekem adod a videokártyádat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeFranco
nagyúr
Na a GTA IV az pont a kontroller beüzemelése után ment a francba... nem bírom megszokni. Hova megy? Hova néz? Hova lő? Kit lockol? (És itt legalább van lock... JC2-ben még az sincs) MIért nem fordul? Árrgh...
Assassin's Creedet viszont (például) csak karral. Ott a billtől kapnék hülyét.
-
DeFranco
nagyúr
Szia!
Szerencsére ma már egyre több olyan gamepad-et és egyéb más játékvezérlőt adnak ki a gyártók, amelyek nem csak a DirectInput-ot támogatják, de kompatibilisek az XInput felülettel is
Tudtommal évek óta nem adtak ki ilyet, eredendően az X360 pad ilyen és a Logitech F szériája (3 típus) plusz egyes Chillstreamek, de utóbbiak is már több éve kerültek kiadásra. Ez összesen 5 modell.
Mit jelent az egyre több? Van még ezen kívül más pad is, ami támogatja ezt a szabványt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)