Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Hali!
Nektek mennyit bír az akksi? Tavaly tavasszal vettem, de már nem bír végig egy borotválkozást, pedig csak heti egyszer használtam. Elvileg sima tölthető ceruza van benne, de tápos vagyok ahhoz, hogy a szétszerelős videón látható módon széthúzzam a készülékházat. Illetve a külsőt le tudtam húzni, de van alatta még egy amit szét kellene húzni
-
Dino69
aktív tag
Na jó...
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, ebay-en 3ezer körül van a penge.. Esetleg valaki bátorkodott már rendelni onnan??
A tok is 1200 ft körül alakul 😊 -
ABE
őstag
1 éve használom a OneBlade-et, és a tapasztalatom, hogy kb. 25-30 borotválkozást bír a penge. A dupla kiszerelés akár 8000 Ft alatt is megkapható, de fajlagosan így is sokkal drágább, mint a Braun fej, ami típustól függően ugyan 2-3x annyiba kerül, de az élettartama meg kb. 8-10x akkora.
-
g0dl
addikt
A penge mennyire tartós, mennyi ideig bírja? Tudom, hogy ez szőrzet függő is, de mégis nagyságrendileg érdekelne. A penge nem olcsó ( persze a Braun sem az)
Én Braunt használok, régebben volt Panasonic is. Megszoktam, nincs vele különösebb gondom, de azért elég sokáig tart.
Philips körkésesem sosem volt, pengést ritkán használok. -
Xaels
félisten
válasz
TaylorPro #15 üzenetére
Rég néztem be ide valami miatt. De remélem beválik neked is, én nagyon kedvelem, számomra egy remek termék lett és ahogy néztem fejlesztik is a kiegészítőket.
(#16) ._.Dante._. neked is köszönöm a választ, igazad van, az ál alatti terület nagyon problémás tud lenni nekem is és ezzel pár perc alatt lent van aminek lent kell lennie. Formázni is könnyebb vele mint egy klasszikus hajnyíróval.
-
._.Dante._.
tag
Annyira viszi le, hogy a borosta nem látszik, viszont ahogy az összevagdosásnak, úgy a szőrtüszőgyulladásnak sincs esélye.
Amíg meg nem vettem, addig az áll alatti területeken kizárt volt, hogy borotvát használjak, mert egyből tele lettem gyulladásokkal, és ezen semmiféle kímélő hab, meg arcszesz nem segített.
Utazáshoz sem kellett magammal vinnem a töltőt, mert egy gyors borotválkozás 5-10%-ot merít, ha ezt hajnyírással is egybekötöm, akkor max 25%-ot merítek az akkuból, és ebben van vágás, formázás, és borotválás.
Röviden: Nekem minden fillért megért a legdrágább változata. -
TaylorPro
addikt
Philips webshopban 30% kedvezmény és ingyen szállítás! Vettem is egy One Blad-et.
-
-
nullpoint
őstag
Az elmúlt 25 évben azt hiszem a lehetséges verziók mindegyikét kipróbáltam a borotválkozáshoz.
Az összes fajta pengést, kezdve a leghagyományosabbtól. Többféle fajtájú és márkájú körkésest és rezgőkésest.
Nem találkoztam olyan módszerrrel amitől ne fájna és pattogzana ki a bőröm.Kissé szkeptikus vagyok ezzel a cuccal kapcsolatban.
-
Xaels
félisten
válasz
csepelball #5 üzenetére
Nem csodálom. Ahol a sima pengével szenvedek ott ez gyorsan megvan
-
csepelball
tag
Szuper cucc! Imádom, amióta megvettem!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #1 üzenetére
Körkéses esetén tudok nyilatkozni: míg a Philips series 3000 kis irritációt okozott a nyaknál, addig a Philips series 8000 egyáltalán nem.
-
Xaels
félisten
válasz
Pécsi gyerek #1 üzenetére
A QP2530-as ledben meg +1 vágófejben tud többet. A Pro változatban jobb az akku, van hozzá dokkoló és állítható vágófej is.
-
Pécsi gyerek
addikt
Én most vettem 2 hete Tescoban akciósan 7000 ft volt.A fej hozzá ugyan csak Tescoban 4000 ft.Az én bőröm sem bírja a pengét,evvel szinte megszünt a borotválkozás utáni irritáció
Nem tudom a drágább variációk mennyivel jobbak,de ennyi pénzért fasza cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest