- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
A PS biztosan használja a kétmagot. Azt már kipróbáltam. Ebből számomra következik, hogy akkor a 4-et is. De azt még nem próbáltam. Sajnos csak Core2-m van.
Viszont a PS CS4 már hardveres gyorsítást használ az összes grafikai effekt megjelenítésére és számítására. Így ehhez már érdemes egy jobb vga-t venni, mert sokat lök a programon. -
Mert túlságosan szétcsapták magukat az emberek... az E8500 pár hete még 25K körül mozgott... Az aprón igen gyakran elszállnak az árak, és a használt drágább mint az új.
(#3) Wyll: Most akkor elintézted, hogy csinálok egy tesztet, 2 vs 4 mag témában.
-
Wyll
őstag
Ezennel ünnepélyesen megköszönném első írásom első két hozzászólását.
Ami jólesik: úgy látom, értjük egymást.
Kéne egy új szó: overhype-olt világ. (Bár egyenértékű lenne a túlhajszolttal.)vPhis: Mondd, hogy E8400+4850-el is!
Egyenlőre mintha kicsit nehezen menne a programozóknak az átállás többszálú témára, ezért maradtam a kevesebb mag, magasabb órajel kombónál.
Zolaash:
Szervezzünk gyűjtést neked!
-
Van egy kifutó 4850-em, meg egy rég kifutott Pentium D930-am. Egy kifutó E8400 pont jó lenne a koros LGA775 foglalatomba, egy pár évig megint elvegetálgatnék vele....
Ó, ez kimaradt: ha majd én veszek egy E8400 procit (például) akkor egy héttel később zuhanórepülésbe kezdenek az árak... Szóval én vagyok az oka, már régóta szeretnék másik procit, de nem futja rá. Ha a nép olcsó processzort akar, hát legyen. Dobjatok össze nekem egy újra (na jó, használt is jó lesz), és aztán lássatok csodát...
-
vPhis
tag
Az a vicces, hogy egy Q6600 és HD4850 kombóval kb minden játékot lehet FullHD-ben full grafon játszani
Új hozzászólás Aktív témák
lo GórcsőÉn nem éreztem olyan hűde nagy dolgokat 2009-ben. Ennek az oka részben persze én magam vagyok...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest