- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ha sokkal tisztább, akkor nem ugyanaz a forrás. Próbáld ki, grabelj be egy gyári audio cd-ről wave-be egy számot, lehetőleg minél jobb minőségben mastereltet, hogy elvileg könnyebb dolgod legyen. Majd ebből flac, illetve lame-el 320-as mp3. Ha 10-ből 10-szer eltalálod melyik melyik az abx teszten (foobar abx plugin), akkor van miről beszélni. 100 ezres DAC-om és 200 ezres fejhallgatóm van, ez azért már ki kellene, hogy hozza a különbséget, ha annyira nagy lenne. Ja és a hallásommal sincs semmi gond. Nekem 5-6/10-es eredményem lett, hallani véltem minimális különbséget bizonyos részeken, amikor nagyon figyeltem, de még ott is sikerült rosszul megítélni a forrást. A telefon meg a 10-20 ezres fejhallgatók ehhez nagyon kevesek lesznek, ezért sincs semmi értelme szerintem a flacnek telefonon. Főleg, hogy a környezet is elég zajos, tehát a minőségi zenehallgatásnak úgyis lőttek, otthon meg nem telefont kell hallgatni. Na nem offolok többet, csak ez gyakran visszatérő jelenség, hogy a 320-as mp3 is sehol sincs a flachez képest, pedig a legtöbben elbuknak a vakteszten.
-
Dave™
nagyúr
Megnézném egy foobar abx pluginnel, hogy vakteszten meg tudod-e különböztetni a 320-as mp3-at a flactől, amennyiben azok ugyanarról a forrásról készültek. Ezen már sokan elvéreztek, és nem telefonnal, hanem normális fejhallgatós/hangfalas rendszerrel. Nekem egy elég korrekt DAC-om és fejhallgatóm van, és teljesen jól elvagyok a 320-as mp3-akkal, mert én is elbuktam a vakteszten. Ha hallani is vélek valami nagyon enyhe különbséget, nem tudom melyik-melyik. Ennyire nagy különbség van a kettő között. Mérni persze lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest