- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Aka ez a kontrasztos csoda, a képen van, bocs!
@javie: Na jó, de droidon komoly elcseszéseket lehet csinálni a moddolgatással (kernel csere, például)! Csomóan ezért WP-znek, mert megunták a droid haxolását, nekik nyilván nem pálya a főzött ROM. Meg eleve a rendszerből adódóan annyira sok pluszt nem ad.
Nekem is volt fent, kettő is, most mégis stock mango van, mert egyszer visszaraktam, és nem értem a custom ROM szükségét. Elismerem nagyon jó dolgok vannak benne, meg fasza, hogy ugyanolyan stabilak, mint a gyári, de átlagusernek annyi extrát (szerintem!) nem ad. Kipróbálni ki lehet, jobb is, de nem nagyságrendekkel. Nem baj, ha custom párti vagy, sőt, de fogadd el, hogy wp fronton nem mindenki van ezzel így!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest