- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Aka ez a kontrasztos csoda, a képen van, bocs!
@javie: Na jó, de droidon komoly elcseszéseket lehet csinálni a moddolgatással (kernel csere, például)! Csomóan ezért WP-znek, mert megunták a droid haxolását, nekik nyilván nem pálya a főzött ROM. Meg eleve a rendszerből adódóan annyira sok pluszt nem ad.
Nekem is volt fent, kettő is, most mégis stock mango van, mert egyszer visszaraktam, és nem értem a custom ROM szükségét. Elismerem nagyon jó dolgok vannak benne, meg fasza, hogy ugyanolyan stabilak, mint a gyári, de átlagusernek annyi extrát (szerintem!) nem ad. Kipróbálni ki lehet, jobb is, de nem nagyságrendekkel. Nem baj, ha custom párti vagy, sőt, de fogadd el, hogy wp fronton nem mindenki van ezzel így!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jófogás tapasztalatok
- GTA V
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest