Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Inarus #36 üzenetére

Ettől függetlenül a megírt cikkekből számomra még mindig egyfajta unottság és kelletlenség jön át, nem egyszer még hang is van ennek adva. Én valahogy nem tudom megérteni, mitől olyan izgalmas az, hogy az n+1 Androidos telefon esetén várunk arra, hogy mikor hányszor laggol, illetve felpumpálja az adrenalint a felület/gyártó dolog, amik között én a teszteket látva azért nem látok óriási stílust érintő, koncepconális és filózófiabeli eltérést.
    Azt én inkább előnynek, semmint hátránynak venném, hogy a rendszer kvázi az összes megjelent készüléken kiszámíthatóan, gyorsan és stabilan üzemel, nem okozván negatív meglepetéseket.

Már hoztam példának, hogy teljesen megértem, ha Jeremy Clarkson eléggé unja 20+ év után mondjuk a Lamborghinik belső terét, de ezt felhozni, mint a brand negatívuma szerintem jó esetben felemás, rosszabban standard antipátia.
    Ráadásul ha még egymás után kéne tesztelni a heti 20 készüléket, de már az első készüléktesztnél ment némi szájhúzás, ami szerintem ad egy alapvető negatív hangulatot az egész platformhoz való hozzállásnak.

Új hozzászólás Aktív témák