Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Szerintem egy kicsit erős, hogy a strafejump bug lenne. Nekem több hónapig tartott megtanulni rendesen mozogni ET-ben. Hozzá tartozik a játékhoz. Ha valakinek nem megy, abból nem lehet profi játékos, ennyi.
-
imibogyo
veterán
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Ez nem túl korrekt részükről.
Viszont ez mindenkinek a rendelkezésére áll, tehát nem úgy használnak valamit, hogy te ne tudnád. Én úgy kezeltem anno ezt, mint egy beépített "superjump" lehetőséget. Ha valaki használta, használta, ha nem nem. Én ettől még nem kerültem hátrányba soha, vagy a ranglistán lejjebb ET-ben, csak mert nem használtam "superjump"-ot. Sőt rengetegen úgy haltak meg sorba, hogy használták.... Egy jó játékos vele és nélküle is jó játékos. -
szupermacs
veterán
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Nem válasz akart lenni, bocsánat.
Kifutottam a szerkesztési időből.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest