- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aneeta
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Mikor lesz a casting?
Megyek én is... -
Kareszovics
addikt
Üdv!
Jó kezdet, jó folytatás!

Várom a folytatást! (Hirtelen a sztori egy kicsit más irányba kezdett terelődni; tetszik!
) -
Remélhetőleg van még mit kiírni magadból, ez nagyon jóó

Kérünk még. Éhes a nééép
-
DarkByte
addikt
Nagyszerű, köszi szépen!
Csak egy gond van vele, hogy rövid.. sokáig el tudnám olvasni. De mostmár össze fogom szedni az egészet magamnak egy doksiba.. -
Porcupain
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem én a director szerepét gondoltam magaménak

-
Svájcinéger
őstag
Én az első részen sírtam ! Marhára jól fogalmazol ! Most nincs jó kedvem. Nem sírok, mert ugye boys don't cry. Mikor megláttam a címet, csak reménykedni mertem, hogy a cingár története folytatódik, mert azt hittem anno, hogy vége. És YES ! THX. Egy kicsit jobb kedvem lett. Egyszerűen látom magam előtt az egészet, utoljára akkor éreztem ilyet, mikor Howard Philips Lovecraft-ot olvastam. Félelmetesen írt a fazon ! Gombóc volt a torkomban, pedig nem ma írt. Wikipédia szerint már 1937-ben meghalt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Gondolom érzitek, hogy a korábbi Winston szál összekapcsolódik a cingár történetével, van némi balladai homány, hogy végül Garamvölgyi Lászlóval mi lett, de a modern irodalomban a cselekményvezetés több idősíkon történik

-
-conrad-
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A kopasz, mert nem nehéz megtanulni a szöveget.

Hö. -
domi007
őstag
HAjrá Bog, így tovább, nagyon szépen halad a story

DOMy -
elit_hun
őstag
Arra lennék kíváncsi hogy mit csinál Winston barátunk ha a cingár a kabinból kifelé menet ahhoz a híres személységhez hasonlítja

-
Porcupain
aktív tag
Ezt a történtet az előző résszel együtt kissé ki kellene dolgozni és akkár még egy rövid film is lehetne belőle. Aztán benevezni a egy fesztiválra, mondjuk a Busho-ra.
(de annyira nem is poén) -
CSorBA
őstag
"kissé véres, hálós atléta"
jujj, ez egyre durvább kezd lenni
máris várjuk a folytatást

-
philoxenia
MODERÁTOR
Kezd kicsit szürreálba átmenni. Tarantino Bunuellel keverve.

-
Huma
addikt
Nagyon jók az írásaid.

Itt van egy hiba: A cingár hagjához a szakállas egyetértő hümmögése is társult
-
Agyasima
őstag
Szóval visszatértek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)