Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Nincs nekem üldözési mániám, csak régen elég sokszor elmondtam a nem túl pozitív véleményem a WP-ről, amiért tőled, és a többi WP-stől kaptam az arcomra rendesen. Rájöttem, hogy nekem nem igazán éri meg az időt, energiát, amit erre fordítottam, így már hónapok óta inkább nem is kommentálom a WP-s cikkeket, vagy csak nagyon érintőlegesen, röviden, és már nem nagyon állok szóba olyanokkal, akik belém kötnek.
Mert mindig az a vége, hogy persze én vagyok a troll. Az, hogy átjártok a droidos, BB-s topikokba trollkodni (amivel nekem az ég adta egy világon semmi bajom, tőlem toljátok csak látástól mikulásig, nem zavar) az persze tökéletesen rendben van, meg persze amúgy sem számít. Nem kis képmutatás.
Erre most idejövök, kifejezem abbéli örömöm, hogy végre értelmes dolgok történnek a WP-vel (majd ha lesz notif.c, annak is örülni fogok), erre csak nem bírod megállni, hogy be ne szóljál.
Elárulnád, hogy miért csinálod ezt? Nem úgy velem kapcsolatban, hanem úgy nagy általánosságban miért érzed úgy, hogy ki kell járnod a WP-nek, MS-nek, Nokiának a glóriát, szenté kell avatnod a nevét, aki nem elégedett a rendszerrel, azt szét fikázod, és közben az összes konkurens rendszer topikjába bejársz trollkodni?
Ez miért jó neked? -
cairojack
aktív tag
Jah, kinek mi az értelmes. QR kódok... faxa... nekem spec több kárt okozott, mint hasznot, de nem vagyunk egyformák. No meg persze félévente egyszer dicsérem meg a WP-t, hogy végre valami értelmes fejlődés, de ez persze nem számít, az a lényeg, hogy TE be tudjál szólni, amiért nem úgy látom a dolgokat, ahogy te, és persze hátha rám tudod húzni, hogy "szemét troll" vagyok. Mert ha nincs ellenség, csinálunk. Awesome.
-
dreamdancer
őstag
Viszont így lehetőség van rá, hogy adott esetben - ha nem kell - egyáltalán ne legyen ott semmilyen gomb, amik most az előlapon álandóan "foglalják a helyet" a kijelző elől, én pl alig használom a keresés gombot, ami nem sokkal több, mint az Explorer gyorsindítója.
Mondjuk egy valódi, fizikai Home gombot jó lenne megtartani, az mindig hasznos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Élőszereplős előzetesen a The Outer Worlds 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest