- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
trisztan94 #64 üzenetére
Az irány pontosan ez, a közösségi cuccok ki lesznek szervezve alkalmazásokba, és mindenki azt telepíti, ami neki kell. Az érv az is benne, hogy így könnyebben lehet fejleszteni, stb is. Benne van Joe Belfiore nyilatkozatában.
-
belakiraly
tag
Az fasza. Mar csak abban bizhatok, hogy a fw update segiteni fog a dolgon..
trisztan94:
WP 7-en nem volt meg ilyen gond, de aztan valoban elkezdett hulyeskedni. Foleg, mikor csak akkor jottek meg az uj uzenetek, ha en is irtam annak az embernek. A csoportos beszelgeteseket meg nem is kezelte. Igy viszont mire felerek Egerbol Budapestre, ki is kapcsol a telefonom..
-
trisztan94
őstag
válasz
belakiraly #62 üzenetére
Én meg örülök, hogy nincs már az integrált chat. Szörnyű. Több perces, néhány esetben több órás/napos késéssel jöttek meg az üzenetek.
A Facebook Messenger egy megváltás nekem. Mindig rögtön jön minden, nagyon gyors és illik a designba. Hibátlan a cucc. Az lenne a legjobb, ha kiszednének minden ilyen hülye integrálást a rendszerből, kell a fenének.
HTC 8x
-
Khan13
senior tag
válasz
belakiraly #62 üzenetére
Nem, ez így fog maradni, olvasd el, amit linkeltem. Amúgy kicsit szélsőséges, amit nálad produkál, nem mindenki esetén ilyen. Személyes tapasztalatom nincs, nem vagyok rajta.
-
belakiraly
tag
A facebook chat integracio hianya remelem csak ideiglenes, mert ez a facebook messenger hasznalhatatlan. 3 ora alatt nullara szivja az akksit, mikozben meggyullad a telefon. Ha sokan irnak egyszerre es uzenetet kapok mikozben irok, akkor meg masodpercekre is kepes beallni. Olyan gyorsan merul hasznalat kozben, hogy kulso akksirol toltve is csak lassitani tudom a merulest. Nem is ertem hogy gondoltak ezt a fejlesztok..
-
codeoti
csendes tag
Sziasztok,
USB-s mobilnet megosztás bele fog kerülni?
Nekem pl. az hiányzik nagyon, nem mindenhol, minden pc-n van wifi vevő. -
Khan13
senior tag
Joe bácsi válaszolt Redditen összefoglaló.
-
kpal
nagyúr
fm transmitter hiányzik még .
-
Khan13
senior tag
Béta kifejezés helyett a Windows 8-tól kezdve a previewt használják. Mivel nincs rajta az RTM pecsét, így nem végleges. Ahogy mondtad, jön még patch kiadás előtt, illetve az is hivatalos, hogy nincs minden funkció aktiválva ebben az előzetes kiadásban. Maradhatunk abban, hogy amit állítasz, azért nem teljesen igaz
-
WinPho
senior tag
Ez a végleges verzió (legalábbis annak mondják, de bugfix biztos fog jönni, mielőtt piacra kerülnek az új telók), nem külön fejlesztői BETA vagy ilyesmi. Egyedül a Cortana, ami hivatalosan BETA.
-
FruchT
tag
Akinek a 8.1 akkuidő romlást is hozott az próbáljon meg egy plussz HR-t. Annak idején amikor a Black frissítés megérkezett nekem is katasztrofális lett az akkuidő, de egy reset helyre rakta.
-
Probber
őstag
A HTC-ről tudtam, hogy képes rá, azt viszont egyszerűen nem értem, hogy ezt mások - vagy akár a rendszer - miért nem képesek megoldani/áthidalni.
Mivel telefonnak is szeretném használni (ez számomra fontos
), így máris nem olyan vonzó a 925...
Ezért dobtam anno a Mangot is. -
Nem értem miért nem tolják ki a csempéket "faltól-falig", szerintem sokkal jobban nézne ki.
Remélem majd egyszer ezt is megcsinálják. -
Khan13
senior tag
válasz
Bogyó bá' #36 üzenetére
Talán másik témában fejtettem ki, hogy van, aki másik WiFire is átlép néha, nem csak kikapcsolja (nekem hetente van ilyen), bekapcsoláskor automatikusan csatlakozik vagy jelzi, hogy beavatkozás kell. WiFi Sense pedig elég sok helyen megoldja, hogy automata csatlakozz fel nyílt hálózatra, de részemről ezt nem használom.
(#38) halkow:
Ahogy az asztali rendszerből is kiszedték, itt sem fognak átlátszóságot használni, mert nem fér bele a Modern UI koncepciójába. Amúgy is, ha a gyorsmenüt vagy az értesítés részét nézed, akkor miért szeretnéd látni a kezdőképernyőt? -
halkow
őstag
Az állapot sáv lehetett volna lehúzáskor átlátszó vagy homályosított ,amúgy nem rossz lassan sokkal személyre szabhatóbb lesz
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #35 üzenetére
2 sor kapcsoló simán elférne, és nem volna hátrány, ha kapcsolnának is valamit (a WiFi-re gondolok), nem csak a menübe vinnének...
-
motoflug
őstag
A lehúzható sáv nem testreszabható? Újra gondolkozóba estem wp telefonra beruházni, mert a 8.1 hozott egy-két dolgot, ami barátságosabbá tette nekem droid után.
-
joysefke
veterán
Köszi a tesztet,
nagyon hiányoltam az értékelés részből annak a ténynek a hangsűlyozását, hogy egy még nem elérhető frissítésről van szó, így a funkcionalistáson kívül más dolgokra vonatkozóan (akkuidő/töltési idők/stabilitás) nem érdemes komolyabb következtetést levonni.
J.
-
Probber
őstag
A 8.1-el már képes a telefon hívás közben együtt rezegni a csengőhanggal?
-
franc0
őstag
Már a WP8 is tökéletes volt.
Akárcsak az iOS6.1.3, de azt is tönkre kellett baszni, merhogy "fejlődjünk".
Lumia 930 gyárilag mivel jön? -
sutyesz96
őstag
válasz
alkatraz3000 #28 üzenetére
Már nálam is
-
sutyesz96
őstag
WiFi müködik nálatok?
-
alkatraz3000
senior tag
Amerikaira kell állítani!
-
Lumia 520-on a swype esetleg elérhetővé vált már ezzel a frissítéssel? Sajnos nem nagyon találtam meg eddig.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Lalikiraly #21 üzenetére
Mar 2-3 hete használom 520-on, és lényegesen jobb lett a telefon. Gyorsabb is lett, és az új funkciók nagyon kellettek mar!
-
válasz
gyurkikrisz #20 üzenetére
az nem baj ha nincs alapból, mert úgyis a facebook alkalmazást használom, igaz hogy nagyon vacak lassú, de hátha egyszer hajlandóak lesznek nekiállni egy kicsit fejleszteni...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Lalikiraly #19 üzenetére
Nincs alapból messeenger, de le tudod tölteni
-
Most igazából nem értem a hozzászólásokat Most akkor gyárilag ugye megszűnt a messengerbn a facebook, csak sms küldésre van. ok. cserébe alapból van telepítve facebook messenger?
mert én a facebook alkalmazást használom most is és botrányosan lassú sajnos -
BigBlackDog
veterán
válasz
marositech #13 üzenetére
Nálam működik, magentás készülékkel. Megcsináltam a cikkben leírt lépéseket és még a második lépés után elindítottam a letöltött "Preview for Developers" appot és végigmentem a "elfogadási folyamatán".
-
Is-tee
aktív tag
válasz
menyhartlevi #15 üzenetére
Minden megmarad!
-
menyhartlevi
aktív tag
Azt megmondanátok hogy az eddigi beállítások, alkalmazások megmaradnak a frissítéssel?
-
gyurkikrisz
őstag
[link] ezzel az appal visszahozhato a regi music HUB.
Nekem szemely szerint nem jelent szivfajdalmat hogy gyengebb az akkuido, egy napot kibir, este meg akkor teszem toltore amikir akarom, szoval nem erzem kevesebbnek a telefont az akkuido romlas miatt.
-
-
l8st
csendes tag
válasz
BigBlackDog #10 üzenetére
Igen telepíthető. Az én telefonom is vodás.
-
BigBlackDog
veterán
"...telepíthető minden 8.0-s készülékre."
Ezek és az itteni kommentek alapján nem teljesen egyértelmű, hogy a minden készülékben a szolgáltatós, függő készülékek is benne vannak? -
l8st
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
@Gusztáv
Ezek szerint valószínű, hogy a töltőképernyők csak az 512 MB RAM-al "megáldott" készülékeket érintik.@Plazmacucci
A csempékről készült képet cseréltem. Ezen talán jobban látszik az átlátszó csempék mivolta.@marositech
A frissítést mindenki elvégezheti otthon, ezt a bevezetőben leírtam. A szolgáltatóknál valamikor a nyár közepén várható úgy tudom.@ elmepocok
A messengerrel kapcsolatban pedig nekem nincsenek ilyen problémáim. Való igaz, hogy lassabb mint amilyen 8.0 alatt az integrált üzenetküldés volt, de a megbízhatósággal nincs gondom. -
válasz
marositech #7 üzenetére
A cikk úgy kezdődött, hogy nem hivatalosan elérhető , hanem fejlesztői verzió....
-
marositech
senior tag
Úgylátom, megint lassú a TRÉ-kom... (hiába várom...)
Tőlük se veszek...inkább egy független mezei GSM bót...
Irigylem a frissített WP8 tulajokat. -
elmepocok
tag
Én kicsit csalódtam a frissítésben, főleg azért, mert ahogy a cikkben is említetted, az általam sokat használt Music hub így, ahogy van hulladék, a mindenhol megjelenő töltőképernyők intézményét nem tudom hova tenni, mikor eddig nem volt rájuk szükség... A facebook chat integrációról annyit, hogy a gyári üzenet alkalmazáshoz képes a Messenger megbízhatóságban és sebességben a béka segge alatt sincs. Azt pedig érdemes lenne kapcsolhatóvá tenni, hogy a játékok megjelenjenek-e Games hubon kívül, nekem például egyáltalán nem hiányzott a még hosszabb és kuszább alkalmazáslista.
Remélem a végleges update-ig még lesz rajta foltozva pár dolog, mert így nekem egyelőre csalódás. -
Khan13
senior tag
Nálam nem lassult be semmi, akkuidő sem romlott.
Az OS es firmware pedig két totálisan különböző dolog, szóval nyilván megmaradt a Lumia Black
-
Nem lehetett volna benyomni egy jó képet az új csempékről?
-
Gusztáv
addikt
Érdekes, én a naptárnál nem vettem észre lassulást (Samsung Ativ S), az Xbox Music tényleg elég gáz jelenleg, bár az utolsó frissítés sokat gyorsított rajta (hozzátartozik az igazsághoz, hogy nálam olyan 6000 számot kell szinkronban tartania).
-
Spancho
senior tag
Remélem hamar jön a frissítés a T-hez majd
-
Bogyó bá'
nagyúr
Jó a 8.1, nekem is nagyon bejövős, de sajnos az akkuidő drasztikusan csökkent: totál készenlétben (napi 5 perc használattal) a 920-am 8.0 alatt 5-7 (!!!) napot kibírt, most a 3 is alig akar összejönni, azonos beállítások mellett. A háttérben futó alkalmazások rendesen meg vannak ritkítva. (WiFi ON, GPS és mobilnet OFF)
szerk: "normális" készülékhasználat mellett is érezhető az akkuidő csökkenése, de talán nem ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest