- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
trisztan94 #64 üzenetére
Az irány pontosan ez, a közösségi cuccok ki lesznek szervezve alkalmazásokba, és mindenki azt telepíti, ami neki kell. Az érv az is benne, hogy így könnyebben lehet fejleszteni, stb is. Benne van Joe Belfiore nyilatkozatában.
-
Khan13
senior tag
válasz
belakiraly #62 üzenetére
Nem, ez így fog maradni, olvasd el, amit linkeltem. Amúgy kicsit szélsőséges, amit nálad produkál, nem mindenki esetén ilyen. Személyes tapasztalatom nincs, nem vagyok rajta.
-
Khan13
senior tag
Joe bácsi válaszolt Redditen összefoglaló.
-
Khan13
senior tag
Béta kifejezés helyett a Windows 8-tól kezdve a previewt használják. Mivel nincs rajta az RTM pecsét, így nem végleges. Ahogy mondtad, jön még patch kiadás előtt, illetve az is hivatalos, hogy nincs minden funkció aktiválva ebben az előzetes kiadásban. Maradhatunk abban, hogy amit állítasz, azért nem teljesen igaz
-
Khan13
senior tag
válasz
Bogyó bá' #36 üzenetére
Talán másik témában fejtettem ki, hogy van, aki másik WiFire is átlép néha, nem csak kikapcsolja (nekem hetente van ilyen), bekapcsoláskor automatikusan csatlakozik vagy jelzi, hogy beavatkozás kell. WiFi Sense pedig elég sok helyen megoldja, hogy automata csatlakozz fel nyílt hálózatra, de részemről ezt nem használom.
(#38) halkow:
Ahogy az asztali rendszerből is kiszedték, itt sem fognak átlátszóságot használni, mert nem fér bele a Modern UI koncepciójába. Amúgy is, ha a gyorsmenüt vagy az értesítés részét nézed, akkor miért szeretnéd látni a kezdőképernyőt? -
Khan13
senior tag
Nálam nem lassult be semmi, akkuidő sem romlott.
Az OS es firmware pedig két totálisan különböző dolog, szóval nyilván megmaradt a Lumia Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Philips LCD és LED TV-k
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest