Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Üdv nekem van 920,1520 semmi ilyet nem tapasztaltam. Lehet le kellene gyalulni recovery tools-al az helyrehozza a szoftveres gondokat. Cikkhez is hozzászóljak:gondolom nem a rendszer alá kell ilyen erős vas hanem a nagyobb felbontású kijelzőhöz.
nagyon örülnék ha wp-re is lenne pl
aldur's Gate,Kotor, Tomb Raider.
-
lorinser
senior tag
-
Béééla
őstag
De nem működik normálisan a mandiner.hu, a handrás.hu
Ez feature! Lehet hogy a SmartScreen kicsit túllő a célon és a színvonal alatti oldalakat nem engedi betölteni(viccet félretéve nekem se 620, se 730 alatt nem volt gondom belépéssel)
És igen, meglepő ha 1 GB RAM-ba nem fér el 2 gigányi tartalom - tényleg gyakori hogy a fül ugyan megmarad, de a tartalma már nem és újratölti.
Nekem 2 nagy bajom van a mobil IE-vel: a normális tabok hiánya és a görgetési sebesség piszok hosszú oldalaknál nem gyorsul fel, droidnál 2-3 gyors egymásutáni scrollozás sokat pörget, WP-n a max görgetési sebesség amúgy jó, de hasonló extrém eseteknél jó lenne, ha nem egy óra lenne letekerni az aljára (ja meg esetleg betehetnének egy gombot is amivel tetszőleges helyre húzható)
Plusz a GIF-ek ne lejátszóablakban jelennének meg...A "rengeteg oldal nem működik" viszont komoly probléma: androidnak kell álcáznia magát egy ideje, mert a WP-t nem ismerték fel. Ezt a komolyan-nem-vevést kéne kicsit letörni.
@RaveForce:
Még egykét hasonló súlytalan és tartalommentes hozzászólást, kérlek. Akkor esetleg az önelásás átbillen kútfúrássá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest