Új hozzászólás Aktív témák

• rumos14

nagyúr

válasz majom2 #34 üzenetére

de, szerintem igenis lehet kimagasló eredményeket produkálni az emberek nagy többségének tetsző dizájnnal és erős marketinggel. most nem azt mondom hogy _csak_ ennek köszönheti az apple hogy a 10 évvel ezelőtti állapotához képest most "kicsit" jobban érzi magát, de negyon nagy részben ennek is.
    én sem ragaszkodom a komplexitáshoz (leírni is alig bírom ezt a szót :DDD ), de kicsit több tudást, funkciót és szabadságot várok el egy terméktől mint amit az iPod vagy iPhone nyújt.
    ezzel a rablás témával nem is akarok foglakozni, mindegyik megéri a pénzét, mindegyik csak a profitot nézi, ennyi.
    még kicsit jobban belegondolva hiába "nyílik meg" az iPhone, ha pl. maradnak ezek a buta hw-es megkötések. pl. miért nem lehet egy jól bevált BT-os gps-t rákötni? mikor lesz rá normális navigáció (lehetőleg iGo ;) ). nem értem, nem látja az apple a poternciált ebben? vagy amerikában most a youtube meg a google maps a trendi, ezzel lehet most leadni dolgokat? (válaszom: igen.)
    igen, az ál-jófej, ál-"ő is olyan mint mi, közülünk való" egy elég jó leírás jobs-ra asszem :K ha megnézek egy balmer videót, röhögök. ha megnézek egy jobs videót, egyrészt nyílik a bicska a zsebemben, másrészt fogom a fejem, hogy ennek megint mennyien be fognak dőlni. a hőháztartása viszont mérföldekkel jobb mint balmer-é :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés