- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
de, szerintem igenis lehet kimagasló eredményeket produkálni az emberek nagy többségének tetsző dizájnnal és erős marketinggel. most nem azt mondom hogy _csak_ ennek köszönheti az apple hogy a 10 évvel ezelőtti állapotához képest most "kicsit" jobban érzi magát, de negyon nagy részben ennek is.
én sem ragaszkodom a komplexitáshoz (leírni is alig bírom ezt a szót), de kicsit több tudást, funkciót és szabadságot várok el egy terméktől mint amit az iPod vagy iPhone nyújt.
ezzel a rablás témával nem is akarok foglakozni, mindegyik megéri a pénzét, mindegyik csak a profitot nézi, ennyi.
még kicsit jobban belegondolva hiába "nyílik meg" az iPhone, ha pl. maradnak ezek a buta hw-es megkötések. pl. miért nem lehet egy jól bevált BT-os gps-t rákötni? mikor lesz rá normális navigáció (lehetőleg iGo). nem értem, nem látja az apple a poternciált ebben? vagy amerikában most a youtube meg a google maps a trendi, ezzel lehet most leadni dolgokat? (válaszom: igen.)
igen, az ál-jófej, ál-"ő is olyan mint mi, közülünk való" egy elég jó leírás jobs-ra asszemha megnézek egy balmer videót, röhögök. ha megnézek egy jobs videót, egyrészt nyílik a bicska a zsebemben, másrészt fogom a fejem, hogy ennek megint mennyien be fognak dőlni. a hőháztartása viszont mérföldekkel jobb mint balmer-é
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nintendo Switch
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest