- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nem értek egyet, sztem a marketing hosszú távon képes butítani az embereket
még arra is képes, hogy azt hidd, jó neked az a készülék. aztán az is lehet, hogy kell pár hónap az egyszeri iphone júzernek, mire rájön hogy milyen alapvető hiányosságokkal kell együttélnie, amiről a marketing persze nem szól és nem olvasott utána.ha meg nem jön rá, akkor minden szép és jó.
ja és naaa, azért nehogymán annyi iphone legyen forgalomban, mint pda...
ó istenem megint lesz ilyen macworld izé és hallgathatjuk a jobs féle agymosást? -
rumos14
nagyúr
Zoza eddig egész jó dolgokat írtál, és még szimpatizáltam is veled ahogy a vmelyik iphone topikban a sok személyeskedésre nem vágtál vissza de ez a 2 hozzászólásod tartalmilag nagyon a béka hátsója alatt van. lehet hogy az elmúlt napokban történt veled vmi, nem tudom, de a propagandisztikus, a tényeket, valóságot figyelmen kívül hagyó, saját tapasztalatokat nélkülöző mondataid ijesztően buták.
-
rumos14
nagyúr
de, szerintem igenis lehet kimagasló eredményeket produkálni az emberek nagy többségének tetsző dizájnnal és erős marketinggel. most nem azt mondom hogy _csak_ ennek köszönheti az apple hogy a 10 évvel ezelőtti állapotához képest most "kicsit" jobban érzi magát, de negyon nagy részben ennek is.
én sem ragaszkodom a komplexitáshoz (leírni is alig bírom ezt a szót
), de kicsit több tudást, funkciót és szabadságot várok el egy terméktől mint amit az iPod vagy iPhone nyújt.
ezzel a rablás témával nem is akarok foglakozni, mindegyik megéri a pénzét, mindegyik csak a profitot nézi, ennyi.
még kicsit jobban belegondolva hiába "nyílik meg" az iPhone, ha pl. maradnak ezek a buta hw-es megkötések. pl. miért nem lehet egy jól bevált BT-os gps-t rákötni? mikor lesz rá normális navigáció (lehetőleg iGo
). nem értem, nem látja az apple a poternciált ebben? vagy amerikában most a youtube meg a google maps a trendi, ezzel lehet most leadni dolgokat? (válaszom: igen.)
igen, az ál-jófej, ál-"ő is olyan mint mi, közülünk való" egy elég jó leírás jobs-ra asszem
ha megnézek egy balmer videót, röhögök. ha megnézek egy jobs videót, egyrészt nyílik a bicska a zsebemben, másrészt fogom a fejem, hogy ennek megint mennyien be fognak dőlni. a hőháztartása viszont mérföldekkel jobb mint balmer-é 
-
rumos14
nagyúr
amiben jók, az a dizájn (ízlés kérdése...) és a marketing. jójó, ez csak olyan fél vélemény, sosem volt apple termékem, iPod-okat próbáltam rövid ideig, Mac-et csak bótban nyomdkodtam.
nem mintha sajnálnám a teló szolgáltatókat, de egy ilyen rablás ötletet én annyira nem tudok díjazni.igen, hallottam az iPhone sdk-ról, akkor fog majd megváltozni a véleményem, ha lesz tonnaszám külsős progi.
visszatérve a jellemrajzokra, balmer egy vicces f@sz, jobs viszont egy veszélyesen gonosz ál-jófej kapitalista. sztem.developers: [link]
developers remix: [link]
remélem nem qrtam el a linkeket, érdemes megnézni az egyéb balmer videókat is
-
rumos14
nagyúr
nézd, szted egy kalap kaka, sztem meg nem. vszleg másban is eltér a véleményünk.
nekem vhogy messziről bűzlik ez az apple cég és az összes termékük, ez van. amíg az iPhone oprendszere nem nyílik meg úgy, olyan szinten a külsős szoftverkészítők számára mint a WM, addig egy röffenést sem ér számomra az egész.igazad van, lehet hogy nem lesz optimalizálás. 128 mb ram mellett végülis már egyáltalán nem vészes így sem a szitu.
a Balmer video belinkelésért viszont köszi
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne 
developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers

-
rumos14
nagyúr
sőt, a wm2003-nál sem volt gondom a kezelőfelülettel.
nem is erre kellene gyúrni a MS-nak, hanem az erőforrásokkal való hatékonyabb bánásra. ne legyen memória szivárgás, ne legyenek rejtélyes belassulások. na _ez_ lenne forradalmi.
teszek én a mulitáccsra, sokkal egyszerűbb az iránygombokkal le/fel haladni olvasás közben és zoomolni egy képbe (mintha ezt olyan baromi soxor csinálná az ember).zoza, veled annyiban azért egyetértek, hogy jó lenne nem WM7-nek hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
még arra is képes, hogy azt hidd, jó neked az a készülék. aztán az is lehet, hogy kell pár hónap az egyszeri iphone júzernek, mire rájön hogy milyen alapvető hiányosságokkal kell együttélnie, amiről a marketing persze nem szól és nem olvasott utána.ha meg nem jön rá, akkor minden szép és jó.
de részemről nincs harag
), de kicsit több tudást, funkciót és szabadságot várok el egy terméktől mint amit az iPod vagy iPhone nyújt.
meg
én viszont