- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyix
őstag
Mivan nemtudsz erre mit írni? És még én olvassak kis szakirodalmat? (egyébként olvastam) Én tényt mondtam, aki azt mondja nem így van, az HAZUDIK. Bármelyik vista előtti vindóz elé ülve megtapasztalhatja bárki.
Azt magyarázd már el, hogy az hogy fizikai ramból van x szabad hely, az mi mást jelenthet azon kívül, hogy egy része üres?
Vagy talán azt is próbálod elhitetni velem, hogy az ntfs alig töredezik?
-
Sanyix
őstag
Mindenhez van ma már 64bites driver. Én lassan 3/4 éve 64biten vagyok, és semmi hátrányom nincs belőle, mindenhez van driver.
plugineknél meg általában csak annyi kell a 64bithez, hogy fordításkor azt választják...
és emellett még mindig lehet 64bites os-en 32bites programot hasnálni, amin mennek a 32bites pluginek. Alapnak kellene már venni 64bitet, és jönnének rá a programok. -
Sanyix
őstag
annak fölösleges aki szereti hallgatni a kerregést, meg a jó lassú betöltést nézni. Egyébként a beépített defrag tényleg fölösleges, mert szinte semmit sem csinál. Viszont a vinyón többezer helyen összevissza vannak a fájlok...
memóriakezelés, az olyan, hogy messze nem fogyott ki még a fizikai ramból, de a szerencsétlen xp már összevissza kerregteti a vinyót, töltöget a virtuális memóriába. Aztán meg a memóriahasználós program bezárása után 5 percig megint recsegteti a vinyót(közben többször be is áll), hogy visszatöltse a ramba, azt amit nagyrészt fölöslegesen töltött a virtuális memóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest