Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
horror? en kimondottan szeretem a C++-t, jol hasznalhato, hatekony, rugalmas nyelv, a gnu build system kimondottan jol hasznalhato, szerintem a VS van elkepesztoen tulkomplikalva (mondjuk a gcc/make es tarsai windows alatt sokkal macerasabban hasznalhatok, Linuxon gyakorlatilag semmit nem kell csinalni, minden megy magatol)
azt mibol gondolod, hogy javaban vagy .netben konnyebb/gyorsabb valamit megirni? (arrol nem beszelve, hogy a .net nem nyelv)
az IDE tamogatas hogyan fugg a nyelvtol? mondjuk en vim-et hasznalok, nem szeretem a csilivili IDE-ket, amig mindenfele szinben pompaznak, de ketszer annyi ideig tart barmilyen kodszerkesztest megoldani benne mint vimben(mindazonaltal kimondottan ugyes grafikus IDE-k vannak, viszonylag uj pl. a direkt Qt-hez kitalalt, de mashoz is hasznalhato QtCreator)
abban teljesen igazad van, hogy bizonyos hibakat (pl. pointer-hibak, buffer overflow, stb) nyelvi szinten konnyebb C/C++ -ban megejteni mint mondjuk Javaban vagy C#-ban, bar az alatta levo retegben (.net, stb) nyilvan ugyanugy ott lehetnek (vannak) a hibak
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest