- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
jól elvitatkozunk mi itt az OS-ekről és a kernelekről, de ha felhasználói oldalról nézzük a dolgot sztem senkit/nagyon kevés felhasználót érdekel, hogy hogyan hívják az operációs rendszerét.
nekem is kb 1,5 évig dual boot volt a gépemen, xp és Ubuntu.
de amikor gépet váltottam és a radeon 4670 nem működött rendesen, a skype-ban nem tudtam megcsinálni a hangot akkor feladtam.
persze lehet jönni megint a megszokott dumákkal "miért nem néztél szét előtte, hogy milyen hw-t kell venni"; "google a barátod"; "a hw gyártók a hibásak hogy nincsen hozzá driver", "ingyen van ürüljek hogy használhatom" stb stb.
kit érdekelnek ezek a kifogások?!
a nagy többséget nem érdekli, hogy miért nem megy amit szeretne használni, ő azért veszi hogy használja élvezze és ne kínlódjon vele.
autókat sem csak forma1-es pilótáknak gyártanak, hanem az átlag mezei embernek is.
a köztudatban még mindig az él, hogy a linux bonyolult, és szerintem jogos.
sokat fejlődött az utóbbi időben az is igaz, jóval felhasználóbarátabb lett, de még rengeteg probléma van vele és ahhoz, hogy azokat megold elég nagy számítástechnikai ismerettel kell rendelkezned és még nem is biztos hogy sikerül
ilyenkor van az hogy a felhasználó felnyomja az XP-t, vagy esetleg már Win7-et és boldog mert minden megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest