- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Miért nem legális az integrálás? A frissített iso továbbadása mondjuk lehet h az. Bár sose használnék ismeretlenek által hegesztett képfilet.
Saját használatra én is integrálni szoktam, sokkal 1xerűbb egyben letölteni egy updatepacket, mint végigvárni, hogy szedjen le gépenként 1 gigát a netről.
-
oO7
őstag
az meg azért fura gondolatmenet, mert kis túlzással a Service Pack és a fő verzió között a különbség annyi, hogy utóbbiért fizetni kell
ott sincs igazán szó semmiféle tiszta lappal való indulásról vagy ilyesmi... azért nem véletlen, hogy a rengeteg kis system utility már az XP vagy még régebb óta nem változott és a dizájnt is még mindig lehet úgy alakítani, hogy a Win7 úgy nézzen ki mint a Win95... mert még ha részben javítottak is azokon a modulokon (az egész ablakkezelő rendszer meg az UI meg minden), alapjaiban az már elég rég óta nem változott... persze, jöttek új feature-k, amik tényleg teljesen újak vagy leváltottak valami régi megoldást, de olyan igazán nagy lomtalanitás már jó régen volt a Windows-ban...
mindemellett amúgy értem mire gondolsz
-
JanR
addikt
Nekem tetszik a Win8, de használhatóbbnak találtam a Win7-t. Látványos, szép a win8, meg tényleg gyorsabb mint a 7, de... nem tudom megindokolni - számomra használhatóbb a 7, pedig már az újat is tanulmányoztam, beállítottam, mindent megtalálok benne elsőre.
Kíváncsi vagyok, hogy a Win9 megtartja-e ezt a "csodálatos" felületet. Nem vagyok egy maradi gyerek, de számomra nagyon zavaró, hogy nincs start menü
Új hozzászólás Aktív témák
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest