- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az miért lenne facepalm, hogy nem kívánom szórni a pénzem a Storeban, hanem inkább az ingyenes progik között keresek megfelelőt? Az, hogy nem fizetek online?? Szerinted talán olyan biztonságos? Akkor hajrá.. "
Tudod mi az a store?
"Na, a doksik.. Nekem nincsenek ilyenek! Van pár általam írt szövegállomány, feljegyzések, információk. De ha lennének, akkor is tudnám, mit hol találok. Aztán commanderrel rámegyek, enter, és már nyitja is a szükséges program. Nekem ez az egyszerű. Mindennek megvan a helye, nálam nincs káosz, ez a titka. Ez vontakozik az összes fájlra. 4 partíció, mindegyik másra, az F:-en a fő mappák, amikben bármit el tudok helyezni, mindennek van kategória! Keresni csak dll-eket szoktam néha, vagy mást, amit egy új program hiányol esetleg."
Normális rendszerben, amit eredetileg a Longhornban tervezett MS az egész filerendszer egy nagy adatbázis lenne, indexeléssel. S mindegy lenne hol tárolod logikai úton, gyorsan elérhetö lenne. E szempontból nem rossz a w8 Modern felülete,sok másból viszont nagyon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest