- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért azt vedd figyelembe, hogy a kék halált sanszos, hogy hibás, harmadik féltől származó illesztőprogram, vagy hardveres hiba okozza.
Egyik sem az operációs rendszer sara.
Én az első nyilvános béta óta használom a 7-est, és eleinte ott is előfordult. A driverek kiforrásával eltűnt.
De azért én utánanéznék az eseménynaplóban, vagy a blue screen kódjával, hogy pontosan mi a probléma.
Mert ugye az autó is megáll, ha szar éjszíjat vettél, és netán elszakad...Mivel nincs tapasztalatom a 8-assal, ezeket általánosságban írtam.
A topikhoz pedig:
A GUI-val kapcsolatos sirámok.. csak annyit, hogy nem kötelező használni a rendszert.
Nekem sem tetszik, én sem teszem.
Miért veszel olyan terméket, amit nem használsz szívesen? Senki sem kényszerít rá.
Valamint el is adhatod.Én is reménykedem még egy valódi, asztali gépre szánt Windowsban, de úgy néz ki, nem ebbe az irányba haladunk.
Egy szó mint száz, azokat nem értem, akiknek nem tetszik, mégis használják, utána pedig teleokádják a fórumokat... érthetetlen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest