- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
ielektros #74 üzenetére
Nem nehéz, de jobb lenne, ha nem kéne. Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?
Más: az normális, hogy a Total Commanderből a kettős kattintásra nem reagál a Windows Media Player? Ha elindítok egy videót, a társított MPC-HC egyből indul, de a Media Player nem veszi fel listára a fájlokat még a jobb klikkes lejátszással és listára felvétellel sem. A Commander ki is akad tőle.
Jut eszembe, a beépített metrós zene/videót próbálta valaki? Nekem egyszer véletlenül le akart valamit játszani, de nagyon gyorsan áttársítottam, mert be akart valahova jelentkezni. Komolytalan lomok.
-
Dilikutya
félisten
Most is egy telefonos UI jön be, amikor elindítod a Windows 8-at, csak most még félre tudod lökni. De idegesítő, hogy menüből nem lehet kikapcsolni, csak regedittel.
A keresés tényleg gyors, viszont értelmetlen, hogy a kezdőképernyőre véletlenszerűen olyat is kitesz, amit ugyanaz a program asztalra korábban soha, pl. láttam uninstall ikont. A csempék mellett az ikonok csak esztétikailag csúnyák, az viszont már gáz, hogy a béta optikai meghajtós hibája a végleges 9200-as buildben is megmaradt, és csak registry módosítással lett meg az alig egy éve vásárolt DVD íróm Windows alá, miközben arról telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...