- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
cildren
tag
Már a Dev-preview óta használom T61-en a Windows 8-at és nem bántam meg. Gyorsabban indul, ha valami nem jó indításnál(T61 nvidia fail) akkor megoldotta a problémát egy kis töltögetéssel-javítással. A Modern UI-t pedig kb. addig használom míg rákattintok az asztalra, nekem tetszik hogy "eltűnt" a windows jel, eddig is törekedtem a minimalista asztalra. Nekem kb, minden driver-em volt hála Lenovo-éknak a Windows 8 RTM korában. Nekem tetszik és tényleg ha az ember használja a gépet kb 3-5 percnél többet kb 4 óra használatnál, nem használja az új UI-t. Természetesen ami még nagy előnye a gyorsabb System Up Time-on kívül hogy a keresés is gyorsult ami windows 7-nél időnként tetű lassú volt ha csak egy programot kerestem a file-ról nem is beszélve. ThinkPad tehát TrackPoint de emellett az oldalról hadonászások is működnek a TouchPad-en.
Szerintem kell hozzá kb. 1-2-3 nap de nagyon max 1 hét, hogy hozzászokjon az ember a használatához. Modern alkalmazások még gyerek cipőben járnak és amit használok azok még nincsenek is teljes képernyős módban, ezt alá írom, hogy azoknak semmi értelme de az asztal még mindig tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest