Új hozzászólás Aktív témák

• flamich76

tag

válasz #06658560 #86 üzenetére

Te lehet hogy nem, de ne dugd a fejedet a homokba. Amióta megjelent, azóta minden Win8-as cikk után a fórumok első hozzászólói leírják, hogy ez egy bukás mert nincs start menü és különben is desktopra alkalmatlan, munkára meg egyenesen tilos használni.

Másrészt én nem írtam a csempékről semmit. Sőt, azt a szót, hogy csempe eddig le se írtam. Én csak arra próbáltam itt rávilágítani, hogy ha valaki veszi a fáradtságot és rászán 1-2 napot, akkor rá fog jönni, hogy desktopon ugyan úgy lehet használni mint a 7-est, csak éppen rengeteg újítás van benne, amitől kényelmesebb.

Persze ha valaki eleve úgy áll hozzá, hogy mi ez a f0s, akkor abból nem lesz semmi. Kicsi az esélye, hogy megtetszik neki.

Saját véleményem szerint is marginális a windows appok használhatósága asztali gépen, de attól még maga az újragondolt "start menü" funkció igenis hatékonyabb, gyorsabb és kényelmesebb, mint a régi. És semmiben nem korlátoz a desktop használatában. (mondom ezt úgy, hogy szeptember óta használom egy kétmonitoros környezetben munkára és most már nem tartom kényelmesnek az otthoni win7-et)

Új hozzászólás Aktív témák