- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
No igen, ott a válasz a problémára a hozzászólásban: lehet helyette valami ingyenes rendszert használni. A játékokat pedig a legtöbb ember kinövi nagykorára, mert rájön, hogy sok más hasznosabb dolog is van amire a munka mellett megmaradó kevéske szabadidőt eltöltheti
Most karácsonykor már nem is néztem különösebben a steam akciókat, mert az előző évben vettek közül sem nagyon van, amivel játszottam volna azóta. Igaz van köztük olyan is, amivel annó már játszottam és utólag megvettem, mert tetszett. Mondjuk az is igaz, hogy onlive-on szoktam játszani, és fizetnék is érte havidíjat, ha lehetne ebből az országból is... így meg a 30 perces próbajátékos multiplayer agyatlan homefrontolás is megteszi ha nagyon unom magam hétvégén
-
azbest
félisten
Amíg a saját licenszeikkel kapcsolatos kérdésekre minden ms alkalmazott mást válaszol - néha a szövegnek teljesen ellentmondót is -, addig nem tudom mennyire lehet objektív egy ilyen jellegű "vetélkedő".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest