Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Set-Comment™ #441 üzenetére
Most beazonosítgathatod, ha akarod (Szerintem egyébként tévesen, de mit számít ez? Én meg arról a szóról, hogy ,,tárgylástechnikátokat" levonhatom, hogy az meg túlzó általánosítás, és akkor mi van? Boldogabb lesz tőle valaki?)
A lényeg az lenne, hogy a mondanivalóval is foglalkozz. Csak néha, hébe-hóba.
Az előző hozzászólásomban konkrét érvet hoztam, meg lehet(ne) győződni az igazságtartalmáról, erre te meg azt írod ,,Epp tanulom a targyalotechnikatokat, ne zavarj.": vagyis egy szellemesnek szánt megszólalással kitérsz. Ezt viszont (mármint az érvek ütköztetésének hiányát) - úgy emlékszem, mások is számon kérték rajtad korábban.
Hol az a bajod a fórumtársakkal, hogy nem olvasnak a sorok között, hol az, hogy belemagyaráznak a mondandódba olyat is, amit nem akartál, aztán meg épp te adsz a szájukba olyan állításokat, amiket nem is mondtak. Legutóbb két, egymást követő rövid mondatban, amelyek között - a fentiek miatt - nem kis ellentmondás feszül. Hát, ezen mosolyogtam egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest