- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
válasz
#56573440 #95 üzenetére
Médiák?
Rosszul használják?
(Tudom, hogy erre nincs egyértelmű szabály, mégis furcsán hangzik)
Remélem a számos eyecandy mellé tényleg lesz pár olyan újdonság ami könnyebbé teszi a mindennapi dolgokat. A driverkeresés és letöltés hasznos lehet, ugyanígy a tálcán ikon formájában megjelenő figyelmeztetések. A külső tárolóeszközök ilyesfajta támogatása nem hat meg, Total Commanderben úgyis megjelenik amint csatlakoztattam.
Igazán hasznos újítás lenne mind a hardvergyártók, mind a szoftvercégek részéről egy egységes vezeték nélküli adatátviteli eljárás támogatása. Bekapcsolom a gépet és az Intézőben / bármilyen tetszőleges fájlkezelőben azonnal megjelenik a telefon, fényképezőgép, mp3 lejátszó, iPod, akár az asztalon, akár a szoba túloldalán. De amíg a töltésükhöz mindenképp külső kábelre van szükség, csak egy további érdekes funkció lehet.
-
törölt tag
jóó a cikk, személy szerint én nagyon várom már
tényleg szőrszálhasogató apróság, hogy olyan hogy ujjlenyomat azonosítás számítógépre nagyon ritka. ujjnyomat van. a lenyomat amit a redőrök vesznek, végiggörgetik a teljes felületet a papíron, a nyomat meg amikor ráhelyezed az érzékelőre, itt a két széle nem kerül fel
az emberek és a médiák 99%-a rosszul használja a kidejezést
-
pzstm
titán
Új media player van már benne...azok az eddigi infók alapján viszik alapból a divx-et is...
"Az igazi ínyencségeket a kezelőfelület helyett inkább a lejátszási képességek közt találni: az örök probléma, miszerint a lejátszó nem ismeri fel az adott formátumot, még közelebb került az enyészethez, hiszen egyrészt fejlesztették az automata kodekfelismerő rendszert, másrészt a WMP12 már alapból támogatja az MPEG-4 H.264, AAC audio, illetve a DivX és Xvid szabványokat is a WMP11 szokásos formátumain felül, így az interneten keringő formátumokaz szinte kivétel nélkül képes bűvészkedés nélkül lejátszani. Még az iTunes-ról származó zenék túlnyomó részével is megbirkózik, kivéve az Apple FairPlay DRM licencével védett számokkal."
-
Hunter2
addikt
nézte valaki hogy a media player alapban viszi-e a divx-et? Nálam megy de lehet hogy csak a COD5 rakott fel valami codec-et
-
pzstm
titán
KB958456-os frissítés érkezett ma a legújabb Microsoft oprendszerhez
És valóban működik......Igaz engem pl. kicist idegesít ha 10msp-re állítom aDesktop slideshow-t, de érdekes ötlet...
-
Hunter2
addikt
Daemon tools-ot tudott valaki telepíteni rá?Nálam állandóan azt írja ki telepítés közben hogy indítsam újra, de újraindítás után is újra akarja indítani.
Közben használtam a keresőt és a powerisot bepróbálom.
-
leviske
veterán
Nem rossz a cikk, de nem vagyok benne biztos, hogy érdemes lenne máris összehasonlítani a Vistával...
Megjegyzem a MS elérte amit akart... a Se7en máris annyira adja el magát, mint anno a GF8800GT.
Nem kell reklámokra költeni...
-
Qru
MODERÁTOR
A sebességkülönbségre én is nagyon kíváncsi leszek/vagyok. Várom a folytatást!
-
Edween
őstag
Jó volt olvasni az új windowsról, köszi az írást.
-
Teljesen újraírták a kernelt nem? Mert akkor nem lehet a Vista tökéletesített verziója. A shell/gui teljesen más - akár cserélhető - tészta, a kernel a lényeg.
-
Blue@X
senior tag
Aki elakarja tüntetni a feliratot a a tálca felett jobb oldalt, az így tudja: Vízjel eltüntetése
-
pzstm
titán
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
Eddigi információk szerint igen.....
Hibrid Grafika nélkül a Windows7 -
Sk8erPeter
nagyúr
Meghoztad a kedvemet a Windows 7-hez...
Magyarul jó a cikk, kedvcsinálónak is.
Egyáltalán nem sajnálom, hogy kihagytam a Vistát, én is "arra gyúrok", hogy majd éles váltásként 2010 környékén áttérek a Windows 7-re...Addig marad a jó öreg XP.
Szerk.:
(#70) Siera: egyáltalán kipróbáltad?
(#72) csizs: sztem attól még nem lesz MS-fan valaki, mert pozitív kritikát ír az egyik termékükről, ha az tényleg jól sikerül. -
Siera
senior tag
jó teszt,de nekem a vista se jön be,nemhogy ez
én xpt használok windows blindsel -
zolikaDB
veterán
Én nemrég váltottam Vistára, erre itt a 7!
Nem tudom, h kipróbáljam-e? A korai Vistával történt csalódásaimat mostanra kihevertem, és meglepően jónak tartom a sok negatív kritikával szemben (pedig én is köpködtem régen, meg jött, h sose ilyet, csak XP). Komolyan, az SP1 csodákat tett! Gyorsabbank érzem ak is lepukkant laptopomon, és közel sem látom erőforrásigényesnek!
De: kíváncsivá tett a win7! lehet, fel is teszem!
Van két partícióm, egyiken a Vista (10GB), másikon a média (50GB). Le lehet csapni a nagyobbikból valahogy, és azt átteni a kicsire? Mert lassan a Vistának is kevés a 10 GB!
Amúgy mennyi hely is kell a win7-nek? -
PuMbA
titán
Tudja valaki ,hogy hogyan lehet kikapcsolni a Windows File Protectiont? Benyomom a Superbar-t ,de ha restartolok eltunik ,mert visszarakja a Win 7 az eredeti explorer.exe-t.
-
Dufresne
addikt
Nem tudjátok, hogy Daemon, vagy Alcohol120 melyik verziója fut ezen el? Próbáltam telepíteni mind a kettőt, de egyiket sem lehet, folyton újraindítást kér.
Esetleg valami hasonló szoftver ami jó rá? -
KrAt
veterán
válasz
HardSanyeee #58 üzenetére
Ahham
-
-
cizoe
őstag
válasz
HardSanyeee #58 üzenetére
Jól!
-
Khan13
senior tag
Nekem tetszik a Win7 már most : ) Bár az IGP telepítése után, mikor be akartam kapcsolni az Aaero felületet, akkor az explorer.exe bemondta az unalmast... még jó hogy előtte készítettem visszaállítási pontot. Szerintem a Win7 kezelésére nehezebb ráállni Vista után, mint XP-ről Vistára, bár lehet csak azért tűnik úgy, mert ez most angol : ) Ma megpróbálkozok újra az Aero beindításával, meg az itteni link alapján az új tálca előhozásával.
Ajánlom amúgy mindenkinek kipróbálni, eddig "bejövős" : ) -
törölt tag
mar a vistaban is ugy mukodik a dolog, hogy ha a talcan futo progira viszed az egeret, akkor real elonezeti kepet kapsz...
ezt nem ertem, minden irasban / cikkben ujdonsagnak hozzak le, pedig nem... -
cizoe
őstag
válasz
HUNNIA1920 #47 üzenetére
Ahogy próbáltam edig minden játék ment rajta (cod5, farcry2, grid, mass effect - ezeket próbáltam). Egyéb stabilitási problémám sem volt vele. Nekem 7.8 gb-ot eszik a Windows mappa, sztem 15gb feletti particiora érdemes feltenni gondolva a program files mappára ésa dokumentumokra. Nameg a swap.
Ja és persze ha nincs key-ed, 30napig tudod csak használni. Ha volt anno Vista béta és Release Candidate keyed az MStől, azzal be lehet aktiválni, én is azzal csináltam meg, és most aktív.
LINK -
pzstm
titán
Amúgy gratula a cikkhez!
-
KrAt
veterán
válasz
HUNNIA1920 #47 üzenetére
5 giga édeskevés
Amúgy még a bétát nem érdemes felrakni
-
törölt tag
lehet figyelmetlenul olvastam, de van benne sidebar?
HUNNIA1920: eszedbe ne jusson...
igaz, a kovetkezo 1-2 evben mig kijon a vegleges verziop, fogsza meg rendszert telepiteni, de en tuti nem tennek fel egy - meg beta allapotban sem levo oprencert
bar ez csak szvsz -
HUNNIA1920
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted érdemes XP - t most lecserélnem a Win. 7 - esre. Most szeretnék op.rendszert telepíteni, de nem tudom, hogy vissza tegyem e az XP SP2 - t. SP3 - am egyenlőre nincs.
Azt írtad, hogy stabil, de pl.: netet be lehet állítani, játékok futnak rajta, stb.? Mert ha nincs vele gond, akkor lehet felteszem. 5 GB - os partíció elég neki?
Köszi előre is!
Üdv: Tamás -
-
PuMbA
titán
-
Azt elárulod, hogy az új tálca, illetve Aero-t hogy sikerült elővarázsolni?
Ugyanis ez a build nekem is megvan, ami neked, és sajnos nem ez a külső jelent meg! Olyan ficsőrt meg nem találtam, ahol be lehet állítani az új külsőt.Egyébként nekem nagyon bejön a Windows7. Gyorsabb mindenben.
-
Rossi
addikt
Szívesen kihagyom a Vistát, ha van rá remény hogy a 7 tényleg 1-2 én belül kijön, és használható lesz (nem úgy mint a Vista SP0).
-
strife
tag
Tetszik jó írás
A kíváncsi vagyok a következő verzióra is, h mennyire sikerül Redmondban helyrehozni a Vista hiányosságait.
-
Blue@X
senior tag
Viszont amit észrevettem, mintha lassult volna az USB-s kapcsolatok.
Van egy 4gb-os Verbatim pendrivom, amire XP/Vista alatt bőven 9MB/s felett tudtam másolni, viszont Win7 alatt 3MB/s felé az istenért sem megy. A külső vinyó sebessége viszont hozza az XP/Vista alatti sebességet. Mondjuk azért befolyásolhatja hogy a Win7 az még prebeta, tehát ezért nem fogom szidni, majd biztosan javítják.
Ki érti ezt? -
Blue@X
senior tag
Tényleg RAMból hasonló a fogyasztása, nekem 1GB környékén alakul netezés, msn, utorrent közben..
-
Narancs
őstag
Fura, én is kipróbáltam, de nekem elég instabil volt. Többször magától újraindult, kékhalál is volt, és baromi lassan indult, leállításnál meg legtöbbször egyszerűen lefagyott. Persze még csak béta. Memóriából grammra ugyanannyit eszik mint a Vista, már ha lehet hinni a gadgetes kijelzőnek.
-
KrAt
veterán
válasz
msgt.fubar #31 üzenetére
A Windows 7 sajna nem érheti el (sztem) azt, mint akkoriban az XP, de majdnem
(valamikor összefuthatnánk)
-
msgt.fubar
senior tag
A Vistát szkippeltük, talán a Windows 7 lesz az új XP, haha
Jó írás amúgy, várjuk.
-
HyP3b0y
senior tag
Különben jó teszt, már a vistát 3x raktam fel és szedtem le mert egyszerűen olyan elviselhetetlen volt az fps esés xp után
remélem ez azért javult
Tartózkodj a PH. fórumain a warez témák feszegetésétől.
[ Módosította: Bordoi ]
-
joey04
titán
Nagyon jó kis írás!
Ugyan nem az itthoni gépen, de én is kipróbáltam a 7est, csak nekem nem sikerült sehogysem belőni a netet.De jónak tűnik, az meg sokat jelent hogy windows ellenes oldalak is elismerően írnak róla.
Egyébként nekem a Vista szinte tökéletes rendszer, nem is értem azokat akik szidják szegényt, az sp1-ig nekem is sok gondom volt vele, ment is vissza az xp de amióta az sp1 kint van nekem semmi gondom vele, sokkal jobban tetszik mint az xp. azzal sem volt gondom, de nem szerettem különösebben.A Vista egy valóban szerethető rendszer, hamar megkedveltem, nagyon szeretem használni, szóval annyira nem várom az új verziót, nagyon jól megvagyok a Vistával.Egy bajom van vele, kicsit lassan áll le a rendszer.Ezért várom egy kicsit a 7-et de nem életbevágó, szóval csiszolgassák csak, hogy legalább olyan jó legyen megjelenéskor mint a Vista SP1. -
Hunter2
addikt
A start menüt átlehet állítani hagyományos nézetre?Én mikor megláttam a Paintet a Win7-ben nem a bejövős szó jutott eszenmbe először hanem az hogy : Mi a fa*z ez?
dehát izlések és pofonok szokták mondani, majd megszokjuk. -
k.
őstag
Kicsi korrekcióra szorul a cikked:
Az ie 8nál van a frissités gomb melett egy kis papirlap.Azt nyomd meg.És tádááááá.Ie 7 kompatibilitás mód és minden honlap jó.Velem is ez volt de amióta ez megy gyakorlatilag ie8ra tértem át teljesen.(Mondjuk én operáról.És mielött az operások felzizzennek:Én igazán ie-t a 7es óta használok azelött ritkán neteztem szóval a pokolkorszak kimaradt.Szóval megszoktam az ie-t ennyi)
Szóval azt ird át mert pontatlan.
Egyébként hatalmas respekt jó volt olvasni.
Jah most látom már irták elöttem.Bocs az első 6ot néztem.Sorry. -
ABE
őstag
IE8-hoz: van egy beállítási lehetősége, hogy kompatibilis módban jelenítse az oldalakat. Na, akkor nem lesz ilyen összetorlódós gond.
-
hemaka
nagyúr
Ó, meglepődtem, hogy ilyen hamar már van teszt, igaz, h béta, de jó kis gyorsteszt volt köszi.
Egyébként igen, elvileg gyorsabb lesz mint a Vista, mondhatni Vista reloded.Így gondolom normálisabban is lehet majd használni a notikon, mint a nem túl nagy népszerűségnek örvendő Vistát...
-
Nekem az tetszik nagyon hogy a Windows XP (talán már 2000?) óta az oprendszerben levő driver letöltési lehetőség itt működik is. Hány éve is van benne?
OK, nekem egyszer (fél éve?) egy fullos HP notin sikerült a winnyózzal letöltetni egy touchpad drivert... szóval egy rettenetesen fontos dolgotHa a többi dolgot is sikerül végre olyan működőre faragniuk mint a driver beszerzési lehetőséget, akkor már talán jó oprendszer lesz...
-
Blue@X
senior tag
-
DarkByte
addikt
Most vajon a PH! nem Windows 7 Ready, vagy a Windows 7 nem PH! ready?
Már alig várom hogy nekem is legyen lehetőségem kipróbálni a saját gépemen.
Az írás pedig jól sikerült. -
AS
félisten
Már nagyon várom, nekem Vistával sincs bajom.
-
KrAt
veterán
Nagyon nagyon szépen kérek mindenkit, a flémet kerüljük el! Lehet véleményt nyilvánítani, de kultúráltan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Gumi és felni topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AliExpress tapasztalatok
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest