Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
agressiv
üzenetére
Az ilyen előre beépített kényelmi funkciók mind kikapcsolhatók vagy testreszabhatóak, átalakíthatók a te ízlésed/megszokásaid szerint. Pl én se a vista beépített programjával írok cd-t, de amikor az első üres lemezt beteszed megkérdi hogy mit tegyen. Odateszed a pipát ahova jól esik, és ezután mindíg azt fogja csinálni. És ez majd az összes ilyen dologra igaz.
Az XP-ben is volt már cd-írás, WinMediaplayer, de ott is ki lehetett lőni őket akár örökre pár kattal. A vistára igaz ugyanez. Az UAC meg azért van, mert ha pl Anyukád véletlen törölni akar egy registry bejegyzést, mert ugye mint mondtad nem ért hozzá, akkor szól hogy ezt talán mégse kéne, és talán elgondolkodik hogy lehet rosszat csinál. Ezzel nem az UAC mellett vagyok, nekem is az első dolgom volt kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest