Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Akkor én is írok pár sort...
Első teszt (win7) virtuális gépen ment vista alatt.
Mind a 2 rendszert elértem vnc-vel, teszteltem folyamatosan.
A Vistának 1,5 giga a Win7nek 512 MB ram volt.
A Win 7 így is gyorsabb volt.Notin GMA X3100 videó kártyával éles rendszerként használom.
A VGA-nak újabb drivere van mint amit kiadott az intel és gyorsabbak is játékok pár %-kal.
Valaki kérdezte az inteles vga-nak van-e baja, keressen meg pmben ha kell még(nincs baja sztem).
Majdnem tökéletesen lefrissített mindent magától(noti driverek) kivéve az ujjlenyomat olvasót.Asztali gép1: vista volt rajta, pár program nem ment fel silent installban ezek a programok most gond nélkül felmennek Win7 alatt és gyorsabb a rendszer.
Asztali gép2: Ha sokan vagyunk van egy gép netezésre és tvzésre...
1GHz celeron, 384MB RAM.
Már kínlódott az xp gondoltam felteszem ezt kíváncsiságból.
Tökéletesen megy minden, nem mondanám lassabbnak az xpnél a sok programmal amiket az xpre is feltettem.
Amikor erre a gépre tettem egy vistát az nem ismerte fel az ezer éves tv-tunert de most a win7 igen.
Valószínű csak később adtak ki drivert hozzá de kb 1 éve nem volt.Nekem nagyon bejön a rendszer.
Gyors, felmegy rá szinte minden, várom a végleges verziót addig is marad a beta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest