- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Telepítés téma - én a következőképp csináltam:
- volt egy xp-m egy 100GB-s partíción (C:) (de csak vagy 19GB volt rajta használva), meg egy adat partícióm (D:)
- a 100GB-s partíciót PartitionMagic 8-cal lecsökkentettem (resize) kb. 50GB-ra (újraindítás kellett)
- a keletkező kb. 50GB-nyi allokálatlan helyen létrehoztam egy új elsődleges partíciót: E:
- daemon tools-ba beraktam a win7 iso-t, elindult a telepítő
- mondtam neki hogy az E: -re települj, ecsém!
- elkezdett települni, majd egyszercsak mondta, hogy ő most újraindul
- ekkor izgulni kezdtem, de kellemes meglepetésben volt részem: újrainduláskor már kész bootmanager várt:
- Earlier version of windows
- Windows 7
Ez ekkor még csak 3 mp-nyi időre bukkant fel, de a kurzor a win7-en állt, így az "kiválasztódott" és a telepítés gond nélkül folytatódott, nem hiányolta az adathordozót! (valószínűleg már minden szükségest felmásolt előzőleg)
- ennyi volt a kritikus rész szerintem. a telepítés teljes végbemenéséhez még kell egy-két újraindulás, de végül minden sikeresen befejeződött, és most bármelyik oprendszert tudom használni. A kiválasztásukra 30 mp van már.Két megjegyzés:
- ez a bootmanager nem kezelni az usb-s billentyűzeteket (legalábbis az én logitech-emet nem, annak ellenére, hogy a bios igen)
- a kulcsot érdemes papírra feírni, mert az első újraindulás után fogja kérni. Ha ezt elfelejtjük (ahogy én is), akkor sincs gond, csak lépj tovább mikor kéri, és később is meg tudod adni, ahogy a cikkben le van írva
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest