- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Telepítés téma - én a következőképp csináltam:
- volt egy xp-m egy 100GB-s partíción (C:) (de csak vagy 19GB volt rajta használva), meg egy adat partícióm (D:)
- a 100GB-s partíciót PartitionMagic 8-cal lecsökkentettem (resize) kb. 50GB-ra (újraindítás kellett)
- a keletkező kb. 50GB-nyi allokálatlan helyen létrehoztam egy új elsődleges partíciót: E:
- daemon tools-ba beraktam a win7 iso-t, elindult a telepítő
- mondtam neki hogy az E: -re települj, ecsém!
- elkezdett települni, majd egyszercsak mondta, hogy ő most újraindul
- ekkor izgulni kezdtem, de kellemes meglepetésben volt részem: újrainduláskor már kész bootmanager várt:
- Earlier version of windows
- Windows 7
Ez ekkor még csak 3 mp-nyi időre bukkant fel, de a kurzor a win7-en állt, így az "kiválasztódott" és a telepítés gond nélkül folytatódott, nem hiányolta az adathordozót! (valószínűleg már minden szükségest felmásolt előzőleg)
- ennyi volt a kritikus rész szerintem. a telepítés teljes végbemenéséhez még kell egy-két újraindulás, de végül minden sikeresen befejeződött, és most bármelyik oprendszert tudom használni. A kiválasztásukra 30 mp van már.Két megjegyzés:
- ez a bootmanager nem kezelni az usb-s billentyűzeteket (legalábbis az én logitech-emet nem, annak ellenére, hogy a bios igen)
- a kulcsot érdemes papírra feírni, mert az első újraindulás után fogja kérni. Ha ezt elfelejtjük (ahogy én is), akkor sincs gond, csak lépj tovább mikor kéri, és később is meg tudod adni, ahogy a cikkben le van írva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest