Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Lord Myn #246 üzenetére
Hát, azért a 1809-es első változata pár felhasználónál eltűntette a dokumentumokat,
Persze, tudom. És ebben én is érintve voltam (erre írtam, hogy a kettő közül az egyik update során keletkezett macera amivel dolgom volt) mert nálam is be volt kapcsolva a mappaátirányítás (csak azokat érinthette ahol be volt ez kapcsolva). Szerencsére nálam nem törlődtek dokumentumok.
A probléma nyilván valós volt, és ha valakit érintett és nem volt backup az nagy szívás.
Ezzel együtt a felhasználók néhány ezreléke futhatott ténylegesen bele ebbe a hibába, ezzel szemben az IT média napokig ettől volt hangos.
Az egyszeri user könnyen azt gondolhatta, hogy nagy tömegek voltak érintve meg hogy máshol ez jobban működik. Alapvetően semelyik sem igaz. Persze, megértem írni kell valamiről.
Hibák mindenhol vannak, max nem kerítenek neki nagy feneket, mert sokkal kisebb a platform és az egyszeri user esetleg az érintett rendszerről még csak nem is hallott...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Eladva ! ! ! ASUS ROG GTX 1650 4gb DDR5 1x6 PIN !
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest