Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
vagy csinálj egy USB-t amivel bebootolsz és telepítsd újra a friss verziót szépen képekkel step by step (manapság ez már nem rákit szájensz). Nagy vörös izzó betükkel írják ki hogy előtte mentsél le minden fontos adatot mert repülni fog hacsak nincs külön partición (mondjuk ez már lehet meghaladja az átlagembert).
Ezt is próbáltam az asztali gépemen, csak ott meg olyan vicc jött elő, hogy a friss (akkor ez a 1803-as volt) USB-s telepítő nem fogadta el a 2016-ban update-elt Win7 kulcsát, amit a korábbi telepítő meg (természetesen) elfogadott. Na erre varj gombot...
(#227) Szmörre: A haswell-t azért emeltem ki, mert az ilyen procis gépekkel különösen szívtam a Win10-zel 1803-tól kezdve... Persze lehet véletlen is, sőt valószínűleg az (egyébként a Pentium M is lehet haswell, attól függ melyik generáció).
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest