- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
"Nem nezni kel hanem hasznalni."
Sajna csukott szemmel nem megy a kompjúter használat."A TC-ben annyi es olyan funkcio van, amirol meg nem is hallottal."
Eléggé esélyes, hogy akkor nincs is szükségem rá.
"Ezenkivul parancssort lattal mar?"
Láttam igen, írtam is be párat, sőt még érettségi tétel is volt ha jól emlékszem, de egyáltalán nem hiányzik a napi szintű használata."Csak meg kell tanulni hasznalni."
Lehet, de miért töltsek el feleslegesen időt azzal, hogy megtanuljam használni, ha van alternatíva, amit tanulás nélkül is tudok?Mindegy, nem kell meggyőzni, mert az elmúlt 15 évben tök jól megvoltam a TC nélkül is, nem fogok most rászokni.
-
A Zéé
addikt
én sosem szerettem a TC-t.
DOS időkben ment a Norton Commander, meg a Volcov Commander, meg talán még a Win95-ön is a TC, de amióta teljesen saját gépem van, azóta nem sokszor használtam, Win7 óta meg feltelepítve sincs egy gépemre sem...
Szerintem ronda a felület, 2021-ben pláne vállalhatatlan, plusz nekem sokszor van megnyitva 3-4 intéző ablak is egyszerre, vagy van sok olyan eset, amikor úgy keresem, hogy pontosan melyik mappában levő cad fájl is kell nekem, hogy látom a mappában levő képeket kicsiben. Ezeket pl. a TC nem tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Fotók, videók mobillal
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest