Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Nem értem miről beszélsz. A háttérben letöltötte a frissítéseket, miközben a telepítés után felraktam az összes alkalmazást, amire szükségem volt (böngészők, driverek, skype, PS stb,) majd jelezte, hogy végzett a frissítésekkel, és újraindulna. Ez volt kb 20 perc. Mivel nem AC-s a wifim, ezért lehetett volna gyorsabb is, de a gyermek youtube.ozott, közben Xbox-al játszott onlineba, a párom szintén youtube-ozott, igy a 100 megabit ennyit bírt.
Te arra gondoltál, hogy közben nem tudtam használni a gépet? Mert akkor valamit félreértettél. Közben is használtam a gépet, csak a telepítés után még frissített egy kicsit.Linuxot soha nem használok, és nem is fogok, mert alapvető alkalmazások hiányoznak, amiket használok otthon is. (Nincs Photoshop, Dimension, Illustrator többek között)
-
Silεncε
őstag
A legutóbbi nagy Windows frissítést elsők között raktam föl, sz@r wifivel akksiról kb fél óra volt a letöltés + a frissítés telepítése a háttérben, közben csinálhattam akármit a laptopon (a letöltés volt a sok idő, mint mondtam, sz@r wifi), maga a telepítés egy újraindulás + kb 6 perc volt. Utána bootolt az új windows build. Akinek ez sok, az így járt. (megint elmondom, használok linuxot is)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest