- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem a Puppyval pont ez a bajom, hogy mókolni kell a mentésekkel, meg meg a programok feltételével. Rendes disztrót kell feltelepíteni, ha hosszú távon linuxozik az ember. A Puppy arra való, ha néha indítasz csak Linuxot a gépet, vagy kipróbálod jó lesz-e arra a gépre.
A RAM-ból bootolás nem gyorsabb, mint SSD-ről. Tapasztalat.
Silenc3hun-nak meg azt tudom javasolni, ha túl soknak találja az alap disztrók foglalását, akkor Arch-ot tegyen fel, vagy Ubuntu minimalt, és arra azokat a csomagokat teszi fel, amire neki van szüksége.
(#127) ubyegon2: az Arch is ugyanolyan jól érezné magát, ha feltenném neked. Az a bajod, hogy főleg gányolt Arch verziókat próbáltál. Tiszta Archnak meg nem volt türelmed rendes esélyt adni, meg utánaolvasni, ahogy nem ment valami, már vágtad is félre.
-
Nem értettelek én félre, hanem nekem ez a telepítési metodika ismeretlen volt! Épp múltkor akartam felrakni az egyik hazai verziót az általad linkelt oldalról pendrive-ről hagyomásos módon telepítve, de meg se nyikkant! Akkor már értem miért! Ezt nem is kell telepíteni!
Gyakorlatilag hasonlóan működik, mint egy live Linux. Köszi, ez hasznos infó volt! A linkelt oldalt ismerjük, a Kezdő Linuxos topikban szoktuk in néha ajánlani Puppy-t nagyon gyenge gépekre.
Én innen szedtem le az iso-t, de ezek szerint nem úgy kell kiírni, mint a normál iso-kat! Mivel és hogyan írod pendrive-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás SSD-k
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest