- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
<Lacy85> #482 üzenetére
Azt a sok ujjas érintést nem biztos, hogy nem kezeli le a TP. Valószínűbb, hogy az adott asztali környezet nem használja semmire, vagy nincsenek beállítva ilyen extra feature-ök. Anno pl. arra voltam figyelmes, hogy Linux alatt ha egy ujjamat leraktam a tapira, akkor a másikkal tudtam görgetni a böngészőben. Windows alatt meg ilyen nem volt, ott valami más volt erre.
A szoftveres b&q cuccok viszont pont az, ami(k) megöli a zenét. Oké, hogy tetszik neked, de nem azt kapod, amit felvettek. A megoldás egy minőségi külső hangkártya egy megfizethető, de minőségi fejessel mint pl. az ATH-M40X, és nem engedélyezni semmiféle EQ-t vagy hangzásjavítót. Kell kicsit költeni a dologra, de megéri. - nem a levegőbe beszélek, komplett fejhallgató erősítőt építettem magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest