- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nekem kb. tegnap óta újra kattinthatóak a linkek.
-
neongorack
senior tag
Hatalmas köszönet, már nagyon untam én is ezt a Ctrl+C - Ctrl+V-s billentyűzetkoptatást
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
Archanon
őstag
Hasznos volt az írás, már én is megtaláltam anno a forrás oldalról. De! Win7 user vagyok, így az MSN csak Vista kompatibilitási módban tud jobb alsó sarokban, csak a trayben 1 kis picike kis ingyuripindurka ikonként megjelenni, és nem dupla helyet foglalni a tálcán... -.- [ha van más megoldás erre, szóljatok]. És az a gond, hogy ez a megoldás a linkekre azon nyomban megszűnik, ahogy vista üzemmódban futtatom az msn-t. Viszont nem vagyok hajlandó akkora áldozatot hozni, hogy a tálcán terüljön el, akkor inkább Ctrl+v és ctrl+c.
De ha mégis volna valami megoldás... Hogy kompatibilitási módban is működjön ez a dolog. Az azért sokat segítene. Valaki nem ismer ilyet?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Ceree
senior tag
Köszönöm! Ma telt be a pohár, és megoldást kerestem a folytonos Ctrl+C, Ctrl+V kiküszöbölésére... és megvan! Köszi még egyszer!
Másolat_eredetije
-
Mania
senior tag
THX!
-
Drenadar
veterán
és mint kiderült nem is tudják, hogy van ilyen beállítás. De azért hagyjuk meg a usereknek a választást? már mié?
Winner: sajnos nagyon sok linket kapok. Ebből ami érdekel és nem vírus, kimásolom a böngészőbe.
Volt vagy 3 alkalom, mikor lassu gépeken dolgoztam, és van pár egyén a listámon sajnos aki gyermeki naivitással minden linkre rákattint, mert úgy gondolja, ha link jön, arra neki kötelező jelleggel rá kell kattintania (kifordított valóság, de ez a lényeg, nah).
Volt hogy beakadt az op rendszer a gépen idegbetegen kattintok, és pont feljő a vírusos egyén áldott linkecskéje. Szívem elkezd kalapálni, de aztán rájövök, hogy beállítottam a link tiltástmindenki azt csinál amit akar nah. legyen béke és nyugalom....
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Régi MSN-eknél is elérhető volt ez a beállítás, hogy a linkek ne legyenek linkek.
Az egyik leghasznosabb opció volt, én mindig éltem vele, és sajnálom, hogy egyesek máris lázadoznak ez ellen.És persze lehet mondani, hogy a hülye ember attól, hogy nem kattintható a link a spames virust meg egyéb állatságokat majd kimásolja. De vannak akiken sehogy sem lehet segíteni.
Az én személyes véleményem, hogy hülyeség megcsinálni, hogy kattintható linkek legyenek....
-
maláj
addikt
köszönjük - hiánypótló
-
Winner_hun
titán
Remek, köszönöm
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
gooool
őstag
Életmentő dolog,már meg is csináltam.
THX!Üdv, Balázs
-
No-kia
addikt
nagyon jó, köszönöm szépen
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Ice!?
őstag
-
hNp88
aktív tag
köszi, ez jól jött
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
aero.
veterán
Kösz.
-
atom87
aktív tag
először én is azt hittem,h az én gépemben van a hiba, de mint később kiderült nem: az MS babrált ki újfent a felhasználókkal....
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk!
Kawasaki z1000
-
törölt tag
hasznos, küldd el a microsoft-nak ha már ők ilyen bénák
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest