Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igazatok van, de:
A 8 megás net az ~ 8000bit/sec, ami 1000Kbyte/sec.
Ritka az az ftp oldal, ahonnét 1000KB-al lehet letölteni.
Inkább 400, vagy gyorsabb oldalaknál 550-600, nem? De nem akarok a warezt feszegető témákba belemenni, szerintem ha valaki 600-al tölt lefelé egy 8megás hozzáférésen, az nem lassítja mások netezését. Erre gondoltam, mikor azt írtam, h inkább ftpről töltsön, az nem tölt felfelé, és gyakorlatilag nem lassít.Ezt onnét gondolom, h ahol én lakom, itt is van egy 8megás net, ami 7szgépre van elosztva 2 routerrel, illetve wifivel, és volt olyan lakótársunk akitől azért vontuk meg a net-használat jogát, mert állandóan torrentezett, és mások nem tudtak e miatt netezni. Ráadásul meg akarta magyarázni, h nem azért lassú a net, mert ő megzabálja a feltöltést. Az lett a vége, h montam neki, el lehet menni az Invitelhez, lehet saját netet rendelni, kb. 11ezer/hó. Vagy áttér a (fizetős) ftp-re, és abbahagyja a torrentezést.
Ez esetben beszállhat a közös letöltésekbe, (egyik gép mindíg megy e miatt), de ez meg azért nem tetszett neki, mert mi az uj filmeket nem nagyon töltjük le, (TS ill. Cam verziókat), inkább csak miután kiadják dvd-n a filmeket, de sajna ő olyan igénytelen pa×aszt, h neki megfelel a rossz felvétel is, csak minél előbb meglegyen. Elköltözött, úgyhogy probléma megoldódott.
Biker:
Felesleges több ftp ablakot nyitni, így is elég gyorsan jön lefelé, és ha valaki talál egy jó szervert, ahol nagyon sok minden van fent, akkor ott mindent megtalál ami szem szájnak ingere (film, zene, játék(pc, konzol), sorozat, tv-felvétel, programok), így nem kell másik ftp szerverre is előfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Mini PC
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest